
حجت الاسلام محمد سوری در خطبه های نماز جمعه پلدختر افزود: این پیروزی نشان داد هر ملتی هر چند کوچک ولی متحد بر دشمن مجهز و مورد حمایت قدرت های بزرگ پیروز است.
وی به کودتای 28 مرداد آمریکا و انگلیس اشاره کرد و گفت: کودتای 28 مرداد نتیجه اعتماد به آمریکا و نمونه بارز عداوت آمریکا با ایران بود که دولت وقت مرتکب این اشتباه شد و آمریکا با انگلیس به همراه هم دولت ملی را ساقط کردند که نتیجه آن مسلط شدن دوباره طاغوت به ملت ایران بود.
خطیب نماز جمعه پلدختر به 26 مرداد سالروز ورود نخستین گروه از آزادگان هشت سال دفاع مقدس به میهن اسلامی در سال 69 نیز اشاره کرد و اظهار داشت: عزت ، آزادگی ، استقلال و سرافرازی امروز مرهون جانفشانی ها و رشادت های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس است.
حجت الاسلام سوری آزادگان را گنجینه های ارزشمند دانست و افزود: آزادگان تمام شکنجه های دشمن را در دوران اسارت تحمل کردند و ثبت وقایع اسارت در اردوگاه ها پلی برای انتقال فرهنگ آن به شهرهای میهن اسلامی ایران است .
ايرنا