
مربی پیشین تیم ملی تیروکمان با اشاره به عملکرد خوب زهرا نعمتی در بازیهای المپیک ۲۰۱۶ ریو، گفت: همین که زهرا نعمتی توانست جایگاه تیروکمان را نسبت به بازیهای المپیک لندن تغییر دهد و آن را به جایگاه چهل و نهم ارتقا دهد، کار بزرگی انجام داده است.
نجمه آبتین در گفتوگو با ایسنا، درباره عملکرد زهرا نعمتی در المپیک اظهار کرد: به اعتقاد من زهرا نعمتی در بازیهای المپیک عملکرد خوبی داشت و این که توانست جایگاه تیروکمان را نسبت به دو دوره قبل یعنی المپیک پکن و لندن ارتقا دهد و از شصت و یکم به چهل و نهم برساند، کار بزرگی انجام داده است. البته در مرحله حذفی حریف روسی وی کماندار دقیق و خوبی بود و نعمتی رقابت نزدیک و فشرده ای را با او برگزار کرد.
وی گفت: المپیک با سایر رویدادها فرق میکند و نباید از نعمتی توقع کسب مدال داشتیم. به هر صورت همین که توانست با چنین شرایط جسمانی در بازیهای المپیک حضور پیدا کند، کار بزرگ و ارزشمندی انجام داده است.
مربی پیشین تیم ملی تیروکمان در پاسخ به این پرسش که آیا تصور نمی کنید نعمتی به خاطر استرس زیاد نتوانست عملکرد قابل توجهی را در مرحله حذفی داشته باشد، اظهار کرد: من این مساله را قبول ندارم. زیرا زمانی که خود من در المپیک پکن حضور داشتم از نظر روانی کاملا آماده بودم و استرس مانعی برای حضور موفقم در بازیهای المپیک نبود و تنها به خاطر آسیبدیدگی دستم نتوانستم عملکرد قابل توجهی داشته باشم. اما در خصوص نعمتی من فکر میکنم به خاطر توقع زیادی که از او وجود داشت، شاید به این باور رسیده بود که باید همانند پارالمپیک به مدال دست پیدا کند. در حالی که میدان المپیک با پارالمپیک متفاوت است و جو سنگینی در آن حاکم است.
آبتین در پایان خاطرنشان کرد: زهرا نعمتی نه تنها در بازیهای المپیک ریو عملکرد بدی نداشت، بلکه با کسب رتبه چهل و نهم در مرحله مقدماتی توانست جایگاه تیروکمان را نسبت به چهار سال پیش که رتبه پنجاه و نهم دست زهرا دهقان بود، ارتقا ببخشد و این روند رشد خوبی برای تیروکمان بود.
انتهای پیام