کد خبر: 803625
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۷
عضو شورای شهر اردبیل:
عضو شورای شهر اردبیل گفت: استیضاح شهردار اردبیل آن هم در اوج فصل کاری بزرگترین ضربه را به توسعه شهر اردبیل وارد کرد.

به گزارش جوان از اردبیل، محمد اصلانیان در جلسه شورای شهر اردبیل با انتقاد از تعدادی از اعضای شورای شهر که در طول مدت استیضاح شهردار اردبیل همواره توهین، تخریب و افترا به شهردار سابق را به عنوان حربه و دستاویزی برای انتقام‌گیری از لطف‌اللهیان قرار دادند، تصریح کرد: بنده به صراحت اعلام می‌کنم که تصمیم‌گیری شورا در استیضاح شهردار اردبیل و برکناری او بدون نگاه علمی و تخصصی بوده و با این نگاه نمی‌توان مدیریت شهری را انجام داد.

عضو شورای شهر اردبیل گفت: استیضاح شهردار اردبیل آن هم در اوج فصل کاری بزرگترین ضربه را به توسعه شهر اردبیل وارد کرد و این حرکت نوعی خیانت به شهر و شهروندان محسوب می‌شود.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و ترافیک شورای شهر اردبیل افزود: انتظار این بود که شورای چهارم به صورت منطقی با موضوع طرح سؤال و استیضاح برخورد کند اما فضای شکل‌ گرفته در شورا مانع از رفتار عقلانی شد که نتیجه آن را امروز در رکود و رخوت بسیاری از پروژه‌ها شاهد هستیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها