کد خبر: 803584
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۵

المپیک  2016 ریو - گلنوش سبقت الهی

ملی‌پوش تیراندازی ایران بعد از حذف از بازی‌های المپیک گفت: حضور در این بازی‌ها توقع هر ورزشکار از خودش را بالا می‌برد.

به گزارش ایسنا از ریو، گلنوش سبقت الهی درباره رقابتش در بخش تپانچه 25 متر زنان المپیک اظهار کرد: مسابقه خوب بود. همیشه جای بهتر شدن هست. اما از نتیجه ای که به دست آمد، ناراحتم. همیشه انتظارم از خودم بیشتر هست. به هر حال حضور در المپیک توقع هر ورزشکاری را بالا می برد.

او ادامه داد: نمی دانم چه بگویم. نیاز دارم تمام لحظات حضورم در المپیک را بررسی کنم. بعد بگویم که دقیقا چه اتفاقی برایم افتاد و در آینده باید چه مسیری را پیش بگیرم.

ملی‌پوش تیراندازی ایران در المپیک افزود: به هر حال فکر می کنم استعدادم در این رشته بالاست و می توانستم بهتر نتیجه بگیرم. برای تیراندازی آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم به جاهای خوبی برسد.

انتهای پیام

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار