کد خبر: 802659
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۱

امیرحسین پیروانی

سرمربی تیم ‌ملی جوانان فوتبال با ابراز گلایه از لغو دیدار دوستانه با تیم ‌ملی لهستان می‌گوید برگزاری این بازی می‌توانست تجربه خوبی برای شاگردانش باشد.

امیر حسین پیروانی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره لغو دیدار دوستانه تیم ‌ملی جوانان فوتبال با تیم ‌ملی فوتبال جوانان لهستان، اظهار کرد: از یک ماه و نیم پیش برای برگزاری این بازی برنامه‌ریزی کرده بودیم و دیدار با لهستان می‌توانست یک بازی بین‌المللی، اروپایی برای بازیکنانم باشد. ما بر اساس نیازمان درخواست این بازی را داده بودیم، اما متاسفانه دو روز پیش به ما اطلاع دادند که این بازی برگزار نمی‌شود.

سرمربی تیم ‌ملی جوانان  فوتبال در پاسخ به این پرسش که آیا این دیدار به دلیل کوتاهی مسئولان فدراسیون فوتبال ایران لغو شده است، گفت: سرپرست تیم ‌ملی جوانان خبر لغو بازی را به من اطلاع داد و گویا لهستانی‌ها تیم دیگری را جایگزین ایران کرده‌اند. نمی‌دانم چه کسی در این موضوع کوتاهی کرده است، اما روی برگزاری این بازی حساب کرده بودیم. برگزاری این بازی به قدری مفید بود که ما درخواست دو بازی پیاپی با لهستان را داده بودیم.

او درباره برنامه‌های تیمش در آستانه دو ماه تا آغاز رقابت‌های قهرمانی آسیا، خاطر نشان کرد: ما بعد از برگزاری هفته‌ چهارم لیگ برتر، اردوی خودمان را در تهران آغاز می‌کنیم و سعی‌مان بر این است که زمین مناسبی را برای تیم ‌ملی  پیدا کنیم. ۲۳ مهر ماه بازی‌های تیم ‌ملی در قطر آغاز می‌شود، ولی هنوز ما نتوانسته‌ایم بازی مناسبی را هماهنگ کنیم و الان هم نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم چرا که همه تیم‌های خوب برنامه‌ریزی‌های خود را انجام داده‌اند.

پیروانی با اشاره به دیدارهای تدارکاتی حریفان ایران در ماه‌های گذشته، افزود:  تیم ‌ملی قطر قهرمان دوره گذشته در تورنمنت اسپانیا حضور دارد و با تیم‌های مکزیک، اسپانیا و کاستاریکا دیدار کرده است.  ژاپن دیگر حریف تیم ‌ملی فوتبال ایران در پنج ماه اخیر با تیم‌های برزیل، فرانسه، اسپانیا، چک و کرواسی بازی کرده است.

او اضافه‌ کرد: در اواخر شهریور ماه ما هم در تورنمنت چین شرکت می‌کنیم که تیم ‌های ‌ملی غنا، قزاقستان و چین حضور دارند. ما تا دو ماه پیش‌ روی بازی با لهستان حساب کرده بودیم، ولی این بازی هم لغو شده است. فعلا فقط برنامه اردوی تهران مشخص شده و مشخص نیست در روزها و ماه‌های آینده با چه تیم‌هایی بازی خواهیم کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار