کد خبر: 802157
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۵۰
آيين اهداي اسناد واگذاري مالكيت 835 فقره سند مسكوني و تجاري به مساحت 149هزار متر مربع و با ارزشي بالغ بر 308 ميليارد ريال به محرومان و واجدان شرايط شهرستان شاهين دژ در محل مصلاي بزرگ اين شهر برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم امام جمعه اين شهرستان حجت‌الاسلام و‌المسلمين باقري با تقدير و تشكر از دست‌اندركاران اجراي طرح محروميت‌زدايي بنياد مستضعفان، اهداي اسناد به مردم غيور و محروم منطقه را بسيار با ارزش توصيف كرده و آن را يك هديه ماندگار دانست كه از سوي مقام معظم رهبري به مردم شاهين دژ اعطا شده است.
امام جمعه شهرستان شاهين دژ اظهار داشت: واگذاري اين اسناد درست در زماني اتفاق افتاد كه مردم منطقه به وجود آن بسيار نياز داشتند، مردم پيش از اين به جهت عدم پشتوانه اقتصادي قادر نبودند در فعاليت‌هاي اقتصادي، توليدي و زير بنايي شهرستان مشاركت و سرمايه‌گذاري جدي داشته باشند. جوانان شهرستان نيز دچار يأس و نااميدي بودند، اما با اين حركت خداپسندانه بنياد مستضعفان بر اساس منويات مقام معظم رهبري مردم از اين پس مي‌توانند و مي‌دانند كه چگونه انرژي و توان خود را براي توسعه و آباداني شهر و تقويت معيشت خود به كار بگيرند. بنا بر گزارش پايگاه خبري بنياد مستضعفان، مهندس محمد سعيدي‌كيا نيز در اين مراسم با اشاره به اينكه از سال 94 تا به امروز در مجموع 22‌هزار سند مالكيت در سطح كشور توسط بنياد مستضعفان به مردم محروم و واجد شرايط واگذار شده است، تصريح كرد: با اهداي 835 فقره اسناد مالكيت كه امروز به مردم سخت كوش شاهين دژ تقديم مي‌شود، واگذاري اين اسناد از ابتداي سال تا‌كنون به رقم 5 هزار و 300 سند خواهد رسيد.
سعيدي‌كيا تأكيد كرد: چنانچه كار‌آفرينان طرح‌هاي خود را كه توجيه اقتصادي و اشتغال‌زايي دارد به تصويب استانداري و بانك مرجع كه بانك سينا مي‌باشد، برسانند تا سقف 20 ميليارد ريال وام در قالب خود‌اشتغالي دريافت مي‌كنند، همچنین تا پایان سال 8 هزار سند تجاری و مسکونی به مردم منطقه شاهین‌دژ اهدا می‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار