کد خبر: 801789
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰

دیدار تیم های فوتسال گیتی پسند و حفاری

لیگ برتر فوتسال در حالی روز جمعه وارد هفته دوم خود خواهد شد که بازی تیم‌های مدعی تاسیسات دریایی، گیتی پسند و مس تاثیر زیادی در آینده این تیم‌ها خواهد داشت.

به گزارش ایسنا، هفته دوم لیگ برتر فوتسال جمعه برگزار می‌شود و در مهمترین بازی تیم تاسیسات دریایی تهران مدافع عنوان قهرمانی میزبان دبیری تبریز تیم سوم فصل پیش است. تاسیسات دریایی که با باخت در هفته اول، ناکامی‌های آسیایی و جهانی خود را در لیگ مداوم کرد، در روزهای اخیر بدون شمسایی تمرین کرده و آقای گل جهان هم به دلیل بیماری قلبی و توصیه پزشک، نمی‌تواند به میدان برود. اما در طرف دیگر، دبیری تبریز از پیروزی در داربی، روحیه گرفته و به دنبال این است بیشترین استفاده را از شرایط نابسامان تاسیساتی‌ها ببرد.
در یکی دیگر از بازی‌های حساس هفته، گیتی پسند اصفهان از شهروند ساری پذیرایی می‌کند. اصفهانی‌ها که امسال با یک لشگر ستاره پا به مسابقات گذاشته‌اند، در این بازی نباید کار چندان دشواری داشته باشند چرا که شهروندی‌ها به اندازه کافی درگیر مشکلات درون تیمی هستند و اخیرا درگیری سرمربی و کاپیتان این تیم، هواداران پرشمار ساروی را نگران کرده است. هر چند وضعیت بد علیرضا رعدی در همین ابتدای کار با شهروند، زمزمه‌های برکناری او را به گوش می‌رساند اما نباید از نیمکت لرزان گیتی پسند هم غافل شد چون مدیران این باشگاه با جذب ستاره‌های لیگ و ملی پوشان پرتعداد تنها به دنبال کسب پیروزی در بازی‌ها هستند.
اما در این هفته دو تیم تازه لیگ برتری شده دانشگاه آزاد تهران و طرح و توسعه قزوین اولین بازی خود را برگزار خواهند کرد. این در حالی است که هر دو تیم وضعیت نابسامانی دارند. در دانشگاه آزاد بازیکنان جدید بسیاری به تیم ملحق شده‌اند که خبرها از ناهماهنگی تیم حکایت دارد. طرح و توسعه قزوین هم به جز این مشکل، با معضل جدیدی دست به گریبان شده است و احتمال حاضر نشدن در بازی جمعه نیز می‌رود. هیات فوتبال تهران به واگذاری امتیاز میثاق به طرح و توسعه و خروج امتیاز از استان، ایراد گرفته و حتی اجازه ثبت قرارداد به بازیکنان طرح و توسعه را هم نداده است. حال باید منتظر ماند و دید وضعیت این دو تیم در ادامه مسابقات به چه شکل رقم خواهد خورد.


همچنین تیم مس سونگون برای بازی جمعه شرایط مناسبی ندارد و به دلیل قهر سرمربی‌اش، اوضاع بحرانی را تجربه می‌کند. علی افضل دیروز به دلیل بلاتکلیفی مدیریتی و مالی تیم، اردوی مس را ترک کرد و به اصفهان بازگشت.


از دیگر اتفاقات حاشیه‌ای هفته دوم لیگ، محرومیت تمام داورانی است که در هفته نخست قضاوت کردند. این داوران با زدن چسب روی لوگوی اسپانسر لیگ، به سازمان لیگ فوتبال به خاطر بی توجهی به داوران فوتسال اعتراض کرده بودند که این حرکت با برخورد کمیته داوران رو به رو شد.


برنامه بازی‌های هفته دوم
جمعه ۹۵/۰۵/۱۵ – ساعت ۱۸:۰۰
مقاومت البرز – یاسین قم
دانشگاه آزاد تهران – فرش آرا مشهد
گیتی پسند اصفهان – شهروند ساری
آذرخش بندرعباس – شهرداری ساوه
ملی حفاری اهواز – لبنیات ارژن شیراز
مس سونگون ورزقان – طرح و توسعه قزوین
تاسیسات دریایی تهران – دبیری تبریز


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار