سرهنگ حسن خسروجردی گفت: در سوانح رانندگی سه روز گذشته در محورهای استان سمنان 16 سانحه جرحی و یک سانحه فوتی رخ داد.
وی ادامه داد: در سانحه رانندگی صبح روز پنجشنبه هفتم مرداد 95 در محور فرعی فرومد- میامی، در واژگونی موتورسیکلت به علت ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، جوان 24 ساله جان باخت.
سرهنگ خسروجردی تصریح کرد: در 16 سانحه دیگر نیز 40 نفر از هموطنان مجروح و در نقاط مختلف استان سمنان توسط نیروهای امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی یاد آور شد: ترافیک تردد وسایل نقلیه در حال حاضر در محورهای استان سمنان روان و عادی و تمام محورهای مواصلاتی باز است.
رئیس پلیس راه استان سمنان افزود: رعایت دقیق قوانین و مقررات و توجه به توصیه های پلیس، بهترین راهکار داشتن سفری ایمن برای هموطنان در مناسبت ها و تعطیلات مختلف سال است.
600 کیلومتر از مسیر تهران- مشهد و همچنین بخشی از محورهای منتهی به شمال کشور از استان سمنان عبور می کند و در تعطیلات مختلف سال، هموطنان از این مسیرها برای سفر خود استفاده می کنند.
حدود 40 دوربین ثابت و سیار سنجش سرعت بر محورهای استان سمنان نظارت می کند.