کد خبر: 800745
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۵
دبيركل حزب‌الله لبنان طي سخناني به‌مناسبت بزرگداشت يكي از فرماندهان حزب‌الله گفت: بدترين تحول در جهان عرب، علني‌شدن رابطه عربستان با اسرائيل است.
به گزارش تسنيم، سيدحسن نصرالله در آغاز سخنانش گفت كه حاج اسماعيل زهري از جمله برادران مجاهدي بود كه از ابتداي تأسيس حزب‌الله يعني در سال 1982 به آن پيوست و هميشه در ميدان حاضر بود. دبيركل حزب‌الله لبنان با بيان اينكه زهري حتي در اوج بيماري خود عمليات يگان متبوعش را پيگيري مي‌كرد، گفت: ما با امثال حاج اسماعيل زهري و فرماندهان صبور و صادق و متواضع و مخلص پيروز خواهيم شد. نصرالله با بيان اينكه مقاومت تنها تضمين‌كننده حقيقي براي محافظت از لبنان است، گفت: منطقه عربي وضعيت خوبي ندارد، نه امتي و نه دولتي و نه اتحاديه عربي وجود دارد و نه امنيت ملي و نه منافع مشترك. حتي مسئله محوري امت اسلام كه مسئله فلسطين است به مسئله‌اي بسيار عادي تبديل شده است و اين همان چيزي است كه ما در نشست اخير سران عرب مشاهده كرديم. بدترين تحول در اوضاع جهان عرب در حال حاضر تبديل شدن رابطه سري عربستان و اسرائيل از يك رابطه مخفيانه به رابطه علني است. سفر يك ژنرال سعودي به اسرائيل آغاز يك رابطه و هماهنگي نيست بلكه اين رابطه از قبل وجود داشته است بلكه به‌معناي تبديل شدن روابط دو رژيم از رابطه مخفي به رابطه علني است. دبيركل حزب‌الله لبنان افزود: ارتباط شاهزادگان و ژنرال‌هاي عربستان با مقامات صهيونيستي مخالف سياست‌هاي عربستان نيست بلكه اين ارتباط تنها آغاز علني شدن رابطه با دشمن صهيونيستي است. دبيركل حزب‌الله لبنان در ادامه سخنانش تأكيد كرد: خطرناك‌ترين چيز در عادي‌سازي روابط عربستان با اسرائيل انحراف فكري و رسانه‌اي است كه اين روند را همراهي مي‌كند. وي افزود: علما، فقها، روشنفكران، نخبگان و احزاب سياسي بايد عادي‌سازي روابط با اسرائيل را محكوم و رد كنند.

دبيركل حزب‌الله با محكوم كردن درخواست سعودي‌ها براي كنار رفتن بشار اسد رئيس‌جمهور سوريه خطاب به آنها تأكيد كرد: «اگر بر ادامه جنگ‌ها اصرار ورزيد، طرح آينده شما شكست خواهد خورد و تنها گزينه و فرصت پيش روي شما گفت وگو و مذاكره در يمن، بحرين و سوريه است.» دبيركل حزب‌الله عادل الجبير، وزير خارجه عربستان را «ديوانه» توصيف كرد و ادامه داد: «وزير خارجه عربستان آمده و به روسيه پيشنهاد مي‌دهد كه اگر از رئيس‌جمهور اسد صرف‌نظر كنيد، من سهم خوبي از منطقه به شما مي‌دهم. چه حرف خنده‌داري. چه جوكي واقعاً. واقعاً چه مسخره‌بازي‌اي. چرا [اين را مي‌گويم؟]. مگر تو بر كل منطقه مسلط هستي و همه سهم‌ها دست توست كه يك سهم به روسيه، يه سهم به امريكا و يك سهم به فلاني و فلاني بدهي؟ تو ديوانه‌اي؟ مجنوني؟ تو در موقعيتي نيستي كه سهم بدهي و معامله كني. نه تو در اين موقعيت هستي نه پادشاهت نه اربابانت در عربستان. دبيركل حزب‌الله با بيان اينكه سعودي به‌جاي اينكه دستش را به سوي ايران، به سوي دشمن صهيونيستي دراز كرده است، اظهار داشت: «عادي‌سازي روابط سعودي با اسرائيل، باب را در مقابل ديگر كشورهاي عربي براي عادي‌سازي روابطشان با اين رژيم اشغالگر فلسطين مي‌گشايد.» وي تأكيد كرد: «فرهنگ و انديشه كساني كه در كليسايي در فرانسه سر يك كشيش يا  كودك فلسطيني را سر بريدند و در عراق و آلمان شهروندان عادي را كشتند، تكفيري و وهابي است.»
منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۲:۰۶ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
0
0
مرگ بر سعودی اشغال
ناشناس
|
United Kingdom
|
۰۴:۲۳ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
0
0
جبیر که دوست ظریف بود!!
مهرناز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۰
0
0
دبیرکل حزب الله لبنان "درست بیان کردید"الجبیر کوچک تراز انست که بخواهد سهم درکشور دیگری تقسیم کند"او واربابانش انقدر بی محتوا وبدبخت شده اند"که برای بقای خود"سخنگو ومطیع دربست اوامر امریکا وصیهونیست ها شده اند"تاچاکری خودرا به اثبات
برسانند"این پیام امریکاست "به پوتین"که
با همراهی باما "مانند لبنان سرتورا کلاه نمی گذاریم"وچگونه از لبنان بیرونت
انداختیم"نخواهد بود"بشرط انکه از اسدو
درواقع از نیروی مقاومت حمایت نکنید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار