کد خبر: 779196
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷
حاشيه‌نگاري از ديدار صميمي رهبر انقلاب و جمعي از مسئولان
مدير روابط عمومي دفتر مقام معظم رهبري در صفحه کانال تلگرام خود حاشيه‌هايي از ديدار جمعي از مسئولان با رهبر معظم انقلاب اسلامي را منتشر کرده است.
به گزارش رسانه‌ها، سپهر خلجي، مدير روابط عمومي دفتر رهبر انقلاب حاشيه‌نگاري ديدار منتشر نشده 1395/1/24 جمعي از مديران نظام با رهبر معظم انقلاب را در صفحه کانال تلگرام و صفحه اينستاگرام خود منتشر کرد:
سه‌شنبه گذشته(24 فروردين 95) جمعي از مسئولان فعلي و قبلي کشور در سطوح مختلف، با رهبر معظم انقلاب اسلامي ديدار کردند؛ جلسه‌اي صميمي و شيرين بود و آقا بحث‌هاي مهمي مطرح کردند که مخاطب آنها فقط حاضران در جلسه نبودند. با توجه به اينکه گزارش رسمي از اين ديدار منتشر نشد و يکي از روزنامه‌ها نيز روايت ناقص و کوتاهي از ديدار را منتشر کرد، به نظرم آمد که از فرصت حضور در جلسه استفاده و در قالب يک حاشيه‌نگاري، روايت اين ديدار را که قابل استفاده عمومي است، منتشر کنم:
 انگشتري که قبل از مراسم هديه شد
همين روزها قرار است هر دو چشمش را عمل کنند؛ چشم‌هايي که در دفاع از حريم اسلام و اهل‌بيت(ع) در عمليات آزادسازي نبل و الزهرا داده تا براي روزي که همه چشم‌ها به زير هستند، اين چشم‌ها او را سربلند کنند و حالا آمده اينجا تا با کورسويي که مانده، آقا را ببيند. به آقا مي‌گويد شما خيلي دوست داشتيد نبل و الزهرا آزاد شود؛ آقا با لبخند تأييد و براي سيدحسن جانباز دعا مي‌کنند که بينايي‌اش را دوباره به دست آورد. سيدحسن هم از آقا مي‌خواهد که انگشترشان را تبرکاً بعد از مراسم به او هديه دهند، اين همه‌ درخواست جانباز مدافع حرم از آقاست، اما آقا منتظرش نمي‌گذارند: «چرا بعد از مراسم؟ همين حالا» آقا انگشترشان را مي‌دهند.
مهمان‌ها به صف ايستاده‌اند؛ آماده‌اند تا نماز را با آقا بخوانند. اين سومين مراسم عيدانه‌اي است که در سال جديد تعدادي از مسئولان سابق و لاحق با آقا ديدار مي‌کنند. نماز که تمام مي‌شود، آقا هنوز مشغول تعقيبات هستند که مهمان‌ها هر کدام جايي براي نشستن‌شان دست و پا مي‌کنند، آقا پس از تعقيبات روي صندلي مي‌نشينند و نظر به نظر با مهمان‌ها سلام‌عليکي مي‌کنند؛ اينجور سلام و تحيت‌گويي، سيره هميشگي آقاست در ديدارهايي با جمعيت نسبتاً محدود؛ بعد يک صلوات از جمع مي‌گيرند و مي‌گويند: «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم، عيدتان مبارک!» لبخند به لب همه مي‌نشيند و عيد مبارکي آقا را جواب مي‌دهند، آقا رشته سخن را با تبريک اعياد به دست مي‌گيرند: «هم عيد سعيد نوروز، هم عيد ولادت صديقه‌ کبري سلام‌اللّه عليها، هم عيد ورود ماه رجب که در واقع عيد پرهيزگاران و بندگان صالح و اولياءاللّه است. ان‌شاءاللّه که همه‌تان در اين عناوين داخل باشيد و از اين ماه رجب حداکثر استفاده را ببريد، اين حقير را هم دعا کنيد، ما هم دعا مي‌کنيم ان‌شاءاللّه به همه‌تان.»
 
تحکيم «خاکريز ما مي‌توانيم»؛ بحمدالله در قحط نخبگان نيستيم
جلسه گرم‌تر هم مي‌شود وقتي که آقا مي‌گويند اين جلسه، جلسه شيريني است، چون جزو معدود جلساتي است که تقريباً همه حضار را مي‌شناسند و با بسياري از آنها در سال‌هاي متمادي، همکاري و همفکري داشته‌‌اند، اما اين، همه‌ آن چيزي نيست که جلسه را از نظر آقا مطلوب کرده؛ آقا در توصيف مهمان‌ها مي‌گويند: «عموماً جزو نخبگان جامعه‌ ما هستيد، مديران خوب، برجستگان، مجربين در دستگاه‌هاي مختلف، دستگاه‌هاي اقتصادي، دستگاه‌هاي فرهنگي، دستگاه‌هاي فني، دستگاه‌هاي خدماتي، دستگاه‌هاي فکري. عموماً دوستاني که اينجا تشريف داريد، جزو نخبگان هستيد و خدا را شکر مي‌کنيم از اينکه بحمداللّه ما در قحط نخبگان نيستيم در کشور. من آن روزي که مسئولان قوه‌‌ مجريه و مقننه و قضائيه اينجا تشريف آورده بودند براي اظهار محبت عيد، به آنها گفتم، گفتم ما بحمداللّه کمبود مدير خوب نداريم، خيلي داريم. حالا ممکن است مثلاً بنده يکي را نشناسم، لکن مدير خوب کم نداريم، ما در کشور خيلي مدير داريم. هيچ احتياجي نيست به اينکه انسان آرزو کند که کاش مثلاً فرض کنيد که فلان‌جور مي‌شد تا مي‌توانستيم دستگاه‌هايمان را مديريت کنيم.»
آقا براي جا افتادن بحث خاطره‌اي از 15، 16 سال قبل مي‌گويند؛ روزي که مسئول يکي از بخش‌هاي کشور از کمبود مديريت کلان در آن بخش گزارش داد: «من خب گزارش‌هايي داشتم. گفتم اين گزارش‌ها هست اينها و ايشان گفت نه، اين گزارش‌ها خيلي معتبر نيست. ما نداريم مدير به قدر لازم. بعد از اين حرف و بعد از آن سال در همان بخش که بنده حالا نمي‌خواهم خصوصياتش را بگويم، مديران قدر و فعالي بحمداللّه آمدند، کارهاي خوبي انجام دادند، کارهاي بزرگي انجام دادند که جلو چشم مردم است، الان جلوي چشم مردم است در سرتاسر کشور؛ جاي هيچ ترديدي نيست.»
 
«انقلاب»؛ کليدواژه پر تکرار در سخنان آقا
«انقلاب»؛ کليدواژه پر تکرار در سخنان آقا به‌ويژه در ماه‌هاي اخير است؛ رهبر انقلاب بيش از هر چيز دغدغه انقلاب را دارد؛ آن‌ قدر که از «تنوع و دگرانديشي» هم فايده‌اي براي انقلاب مي‌جويد. دو روز قبل از انتخابات هفتم اسفند 94 هم که شايد خيلي از سياسيون دغدغه جناح و گروه سياسي خود را داشتند، آقا تأکيد کردند دو قطبي واقعي، دو قطبي «انقلاب- استکبار» است؛ و امروز در اين جلسه آن نقشه راه را کامل مي‌کنند که در هر سليقه فکري که باشي، اگر نتيجه و خروجي عملت به نفع انقلاب و به سوي اقيانوس انقلاب است، انقلابي هستي.
آقا «مسير انحرافي» را هم معرفي مي‌کنند: «اگر جريان و جهت از انقلاب منحرف شد، منصرف شد، نه ديگر، اين ايجاد خطر مي‌کند، اشکال درست مي‌کند. البته در آن صورت هم مي‌توان دعوا درست نکرد. يعني هيچ اشکالي ندارد. ما از اول انقلاب تا حالا افرادي داشتيم ضد انقلاب بودند، يعني هيچ مشکلي هم با اينها به خاطر ضد انقلاب بودن نداشتيم. مخالف بودند با انقلاب... هيچ‌کس کاري با اينها [ندارد]. خب مي‌بينيد ديگر، از اول انقلاب چه کسي را به جرم اينکه شما غير از فکر امام فکر مي‌کنيد يا غير از فکر نظام فکر مي‌کنيد يا غير از فکر انقلاب فکر مي‌کنيد، چه کسي را تا حالا مورد تعرض قرار دادند به خاطر اين چيزها؟ چنين چيزي نيست. لکن خب اگر چنانچه اين جريانات مختلف به سمت اين اقيانوس عظيمي که انقلاب است و مکتب امام است و هويت و شخصيت امام رضوان‌الله عليه هست، اگر به اين طرف سرازير نشود، فايده‌ خودش را از دست خواهد داد، کم‌‌اثر خواهد شد، گاهي اوقات اثر معکوس خواهد داشت. اين را بايد رعايت کرد. اين شرط مهم و اصلي‌اي است که آن وقت از اين تنوّع انسان بهره‌مند مي‌شود.»
بيان خصوصيات جلسه تمام شده؛ آقا حرف مهم‌شان را هم به مناسبت ترکيب متنوّع جلسه زده‌اند، اما انگار حرف اصلي‌شان مانده؛ حرف اصلي درباره مسئله اصلي، «اقتصاد»؛ همان که بايد با مقاوم کردن آن، کشور را مصون کنيم تا حربه تحريم و کينه‌توزي دشمن با اين ملت بي‌اثر شود و چشم ما هم از دست دشمن برداشته شود که کي فلان تحريم را برمي‌دارد؟
آقا حرف اصلي را اين‌طور شروع مي‌کنند: «يک خواهش هم من دارم از همه» و ادامه مي‌دهند: « امسال که گفتيم اقدام و عمل در عرصه‌ اقتصاد مقاومتي، اين معنايش اين نيست که تا حالا هيچ اقدامي نشده، خب چرا، دارند کار مي‌کنند آقايان، مشغولند، کارهايي انجام مي‌گيرد. منتها کافي نيست. مسئله بزرگ‌تر از اين حرف‌هاست. موضوع، اهم از اين حرف‌هاست. اقتصاد مقاومتي يک کل فراگير است که از عرصه‌ علمي تا عرصه‌ فعاليت‌هاي فني، تا عرصه‌ خدمات، تا عرصه‌ بازرگاني و صادرات و واردات، تا عرصه‌ آموزش در دانشگاه‌ها و دبيرستان‌ها، همه را شامل مي‌شود.»
آنقدر که آقا روي مسئله اقتصاد و معيشت و گشايش امور مردم تمرکز کرده‌اند، گويا از هيچ فرصتي براي مطالبه و ايجاد انگيزه و حرکت در مسئولان و مردم دريغ نمي‌کنند؛ و در اين فرصت‌هاي تبيين و مطالبه نيز هم راهکار مي‌دهند، هم مسيرهاي انحرافي را تذکر. حالا آقا مي‌خواهند نسبت انقلاب اسلامي و اقتصاد مقاومتي را بگويند تا معلوم شود اين دو موجود مهم چه ربطي به هم دارند: «اقتصاد مقاومتي معنايش اين است که انقلاب نشان بدهد که هويت دروني اين کشور و اين ملت قادر است خود را اداره کند و رشد بدهد و تعالي بدهد. اين معناي اقتصاد مقاومتي [است]. اين بايد تحقق پيدا کند. ما در بعضي از بخش‌ها پيشرفت‌هاي خيلي خوبي داشتيم. در اقتصاد اين پيشرفت‌ها را نداشتيم. ‌اين مشکلات، مشکلات اقتصادي وجود دارد.»
 
سفارش مؤکد: کمک همه به دولت در اقتصاد مقاومتي
انقلاب اسلامي بايد بتواند و به فضل الهي مي‌تواند اما انقلاب اسلامي در اقتصاد که اسمش شده اقتصاد مقاومتي الزاماتي دارد که آقا در اين چند سال، بارها درباره آن نکاتي گفته‌اند؛ يکي از آن الزامات که از اول امسال تأکيد ويژه‌تري بر آن دارند، کمک به دولت است؛ دولت يعني بازوي اجرايي انقلاب اسلامي بر سر کار است تا کفايت انقلاب را در حل مشکلات اقتصادي مردم نشان دهد؛ پس همه بايد به دولت کمک کنند؛ يک وجه مهم حمايت‌هاي رهبري از تمام دولت‌ها نيز همين است، حمايت و هدايت براي حل مشکلات مردم و پيشرفت کشور. همين 10 روز قبل هم آقا مجدداً تأکيد کردند از هر اقدام لازم و مفيد در جهت منافع ملي و حل مشکلات اقتصادي و معيشتي و گشايش امور مردم جداً دفاع و حمايت خواهند کرد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
اهورا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۳۱ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
0
0
شاید ازلحاظ ظاهرنداشته باشیم ولی درعملکرد واثربخشی آن واقعیت دیگرونشان می دهد ایا ایتم های کسی که مدیر می شود دارد یانه که نیازبه بررسی است ..
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار