کد خبر: 779087
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
معاون استاندار آذربایجان‌شرقی:
معاون استاندار آذربایجان‌شرقی تعداد طرح‌های نیمه‌تمام مراغه را 80 طرح اعلام کرد و گفت: تمام طرح‌های نیمه‌تمام عمرانی این شهرستان در سال‌جاری تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد.

ظفر محمدی  در جمع مدیران شهرستان مراغه تعداد طرح‌های عمرانی این شهرستان را حدود 80 طرح اعلام کرد و اظهار داشت: با برنامه‌ریزی‌های انجام شده همه این طرح‌ها تکمیل می‌شود.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به نام سال اقتصادمقاومتی اقدام و عمل افزود: لازم است دستگاه‌های دولتی برای تحقق این مهم برنامه‌ریزی و هدف داشته باشند.

فرماندار شهرستان مراغه در ادامه از آمادگی این شهرستان برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس خبر داد و افزود: تمام امکانات برای برگزاری یک انتخابات سالم با حضور حداکثری مردم فراهم است.

امام جمعه مراغه نیز در این جلسه اقتصاد مقاومتی را خاکریز جدید کشور در مقابل تهدیدهای خارجی اعلام کرد و افزود: با برنامه‌ریزی می‌توان خاکریزی محکم در برابر تهدیدهای غربی‌ها ایجاد کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدتقی پورمحمدی با اشاره به تلاش‌های جبهه مقاومت در سوریه و عراق خواستار کمک‌های مردمی به این جبهه شد، همچنین از تشکیل ستاد جمع‌آوری کمک‌های مردمی به جبهه مقاومت برای حمالیت از مدافعان حرم در مراغه خبر داد.

ایران‌زاد، دبیر ستاد پشتیبانی مدافعان حرم آذربایجان‌شرقی نیز در این جلسه گفت: مردم آذربایجان‌شرقی در 10 ماه گذشته حدود 100 میلیارد ریال به جبهه مقاومت کمک کرده‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها