کد خبر: 778508
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۳:۴۷
استاندار چهارمحال و بختياري از افزايش 150 درصدي تصادفات جاده‌اي اين استان در نوروز سال جاري ابزار نگراني کرد.

قاسم سليماني دشتكي در كارگروه ايمني و حمل و نقل استان گفت: تصادفات رانندگي نوروز امسال در كشور نسبت به سال قبل چهار درصد كاهش داشته، اما اين شاخص در چهارمحال و بختياري با رشد 150 درصدي مواجه شده كه چرايي اين مسئله بايد مورد بررسي قرار داد.
وي ادامه داد: در اين مدت تعداد تلفات ناشي از تصادفات جاده‌اي در محورهاي ارتباطي چهارمحال و بختياري نيز رشد 160 درصد رشد داشته است. البته افزايش چشمگير تصادفات نوروزي و تلفات آن در حالي رخ داده است كه ميزان تردد خودروهاي عبوري از مسيرهاي ارتباطي چهارمحال و بختياري نسبت به سال قبل تنها 37.6 درصد افزايش داشته است.

استاندار چهارمحال و بختياري افزود:دلايل ياد شده براي افزايش اين حجم از تصادفات اصلا قابل توجيه نيست و بايد به دنبال دلايل موجه تري باشيم.
سليماني دشتكي ادامه داد: مسئولان بايد نسبت به تحليل دلايل ميزان افزايش تصادفات جاده اي و تلفات ناشي از آن در نوروز سال جاري و مقايسه با آمار مدت مشابه سال هاي قبل و ارائه دلايل اين مسئله به كارگروه ايمني و حمل و نقل استان، اقدام كنند. همچنين مديران دستگاه هاي اجرايي استان بايد نسبت به انجام تعهدات در مهلت تعيين شده مقيد باشند.معاون هماهنگي امور عمراني استاندار چهارمحال و بختياري نيز در اين نشست گفت: به منظور افزايش ايمني در جاده ها، بايد ورودي و خروجي راه هاي اصلي استان ساماندهي شود. همچنين ورودي و خروجي جاده شهرك صنعتي شهركرد و مقابل شركت پخش فراورده هاي نفتي منطقه چهارمحال و بختياري بايد با اولويت ايمن سازي شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار