پرورش پستانداران و پرندگان وحشي بهانهاي براي زمينخواري شده مديركل دفتر حفاظت و مديريت صيد و شكار سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به اينكه برخي دريافت زمين به منظور تكثير و پرورش پستانداران و پرندگان وحشي در اسارت را بهانهاي براي تصرف زمينها قرار دادهاند، گفت: به افرادي كه بخشي از زمينها را گرفته و فعاليت خود را شروع نكردهاند، فرصت سه ماههاي داده شده تا در مهلت تعيين شده نسبت به اتمام عمليات اجرايي و دريافت پروانه بهرهبرداري اقدام كنند.
علي تيموري با اشاره به اينكه در سالهاي گذشته براي حدود 70 مركز تكثير و پرورش پرندگان و پستانداران وحشي در اسارت در استانهاي مختلف براي اشخاص حقيقي و حقوقي از سوي سازمان حفاظت محيط زيست موافقت صادر شده است، افزود: از ابتداي سال 94 روند ارائه مجوزهاي تكثير و پرورش براي اشخاصي كه متقاضي دريافت زمين دولتي هستند متوقف و مقرر شد بر عملكرد افرادي كه با موافقت سازمان زمين اخذ كردهاند، نظارت شود.
وي افزود: به مراكزي كه هنوز فعاليت اجرايي خود را شروع نكردهاند فرصت سه ماهه داده شده تا پس از اتمام عمليات اجرايي نسبت به دريافت پروانه بهرهبرداري اقدام كنند. مديركل دفتر حفاظت و مديريت صيد و شكار اظهار كرد: پس از زمان تعيين شده در صورت عدم انجام هرگونه عمليات اجرايي از سوي مركز نسبت به ابطال موافقت اوليه و اعلام به مراجع ذيربط اقدام خواهد شد.