کد خبر: 775005
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۴
در حالي که قرار بود دولت طرح اعتبار خريد لوازم خانگي را از طريق وزارت صنعت اجرا کند، اما اکنون سخنگوي وزارت صنعت از اين موضوع اظهار بي‌اطلاعي کرده و مي‌گويد از بانک مرکزي موضوع را بپرسيد زيرا متولي اجراي اين طرح بود.
مجتبي خسروتاج در گفت‌وگو با فارس در پاسخ به اينکه ظاهراً طرح خريد اعتباري کالا که در بسته موقت خروج از رکود دولت در نظر گرفته شده بود به فراموشي سپرده شده، وزارت صنعت چه پيگيري‌اي در اين زمينه انجام داده است، اظهار داشت: دو، سه طرح در اين بسته از جمله طرح فروش اقساطي خودرو در نظر گرفته شد که بانک مرکزي متولي اجراي آن شد و به نظر ما مي‌توانست سبب تحريک تقاضا شود.
وي در پاسخ به اينکه ظاهراً از اين طرح فقط فروش اقساطي خودرو براي خالي کردن پارکينگ خودروسازان اجرا شد، گفت: بيش از هزار قطعه‌ساز با خودروسازان کار مي‌کنند که بايد پرداختي آنها هم انجام شود اگر چه صنعت خودروسازي ضعف زياد دارد اما نبايد به يکباره چشم را روي همه کارهاي انجام شده بست.
منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار