کد خبر: 772899
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۳۳
فولادگر: حجم قاچاق کالا از مبادي رسمي فاجعه‌بار است
در حالي که رئيس کميسيون حمايت از توليد ملي و نظارت بر اجراي اصل ۴۴ قانون اساسي، از حجم بالاي قاچاق کالا به کشور انتقاد مي‌کند کرباسيان، رئيس کل گمرک هرگونه ورود ميوه قاچاق از مبادي رسمي را تکذيب کرده است.
فولادگر گفته است تنها راه برخورد جدي با مقوله قاچاق کالا تشديد نظارت‌ها و در نظر گرفتن مجازات‌هاي سنگين براي متخلفان اين حوزه است. اما کرباسيان معتقد است: هر کالايي که به صورت قانوني از گمرک ايران، وارد کشور مي‌شود ثبت سفارش شده و قرنطينه آنها را بررسي مي‌کند و سپس وارد کشور مي‌شود و گمرک ايران برنامه دارد که در اين زمينه به سمت دريافت گواهي ثبت از کشور مبدأ نيز برود.
نماينده مردم اصفهان در مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر اينکه نظارت بر مبادي رسمي و غيررسمي کشور براي مقابله با قاچاق کالا و ارز ضروري است، افزود: ستاد مبارزه با قاچاق بايد به صورت جدي با قاچاقچيان برخورد کرده و با در نظر گرفتن جرايمي سنگين انگيزه اين نوع تخلف را در جامعه کاهش دهد. اما رئيس کل گمرک حل معضل ميوه‌هاي قاچاق را از اصناف خواسته و گفته است: اصناف بايد در شناسايي منشأ واردات ميوه به گمرک کمک کنند.  اين در حالي است که گفته مي‌شود 7 هزار و 500 کاميون وارد شده است. 
فولادگر با انتقاد از وجود دست‌هاي پشت پرده براي حمايت از قاچاق کالا به کشور، افزود: سودهاي کلان موجود در قاچاق برخي مسئولان را نيز به قانون‌شکني تشويق کرده است و متأسفانه در کنار قاچاق کالا از مبادي غيررسمي بسياري از متخلفان با همدستي با برخي مسئولان اقدام به قاچاق کالا از مبادي رسمي مي‌کنند که اين جاي تعجب دارد. 
کرباسيان همچنين بيان کرد: ديروز بخشنامه‌اي از سوي گمرک ايران صادر شده است که از حمل يکسره ميوه جداً خودداري شود، همه ميوه‌ها از مرز قرمز عبور کنند و در دستگاه ايکس‌ري قرار بگيرند و همچنين از ترانزيت ميوه در مرزهاي ورودي جدا جلوگيري شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار