کد خبر: 772795
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۴
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: در ۱۰ ماه امسال حدود ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های عمرانی پرداخت شده است.
فارس: علی طیب‌نیا در مورد پرداختی دولت به طرح‌های عمرانی در 10 ماهه امسال اظهار داشت: طبق گزارش خزانه، تاکنون 20 هزار میلیارد تومان به صورت نقدی و نیز 4 هزار میلیارد تومان در قالب اوراق به این طرح‌ها و پیمانکاران اختصاص یافته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: همچنین 1600 میلیارد تومان در قالب مواد قانونی دیگر پرداخت شده است.

وی یادآور شد: امسال در مجموع حدود 26 هزار میلیارد تومان اعتبار به طرح‌های عمرانی اختصاص یافته است.

طیب‌نیا در مورد درآمدهای مالیاتی نیز عنوان کرد: در حال حاضر آمار دقیقی از رقم درآمدها ندارم، اولویت اصلی دولت تحقق درآمد مالیاتی است و روی این موضوع تمرکز صورت گرفته است. در سال جاری نمی‌توان فشار زیاد برای وصول مالیات‌ها با توجه به رکود به مؤدیان داشت.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه قطعاً درآمدهای امسال نسبت به سال گذشته رشد کمتری دارد، عنوان کرد: این درآمدها کاهش یافته، اما برنامه دولت و سازمان مالیاتی شناسایی فرار مالیاتی و نیز گرفتن مالیات براساس اطلاعات دقیق است.

وی ادامه داد: قانون امکان ویژه و خوبی را برای مالیات در نظر گرفته و همه دستگاه‌ها باید در ارائه اطلاعات به سازمان مالیاتی همکاری کنند، اکنون بانک نرم‌افزاری اطلاعات مالیات در حال تکمیل شدن است.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Russian Federation
|
۱۱:۰۸ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۳
0
0
بهتر بود مالیات بر ارزش افزوده خدماتی مانند مشاورین املاک لغو گردد. چون واقعا در حق مشاورین مسکن مخصوصا مناطق جنوب شهر از جمله جوادیه ظلم می باشد چون مردم حق کمیسیون خود را نمی توانند بدهند چه رسد ارزش افزده خودشان را
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار