کد خبر: 742013
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۰:۰۳
دومين كارت زرد مجلس به علي ربيعي
علي خدايي بيجاري
علي ربيعي، وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي در جلسه روز گذشته مجلس در اقناع فاطمه آليا، رئيس فراكسيون حمايت از حقوق معلولان و ساير نمايندگان ناكام ماند و كارت زرد دوم خود را از مجلس گرفت.
وزير كار روز گذشته براي پاسخگويي به سؤال فاطمه آليا در مورد علت عدم توجه به معلولان و اجرا نشدن قانون‌هاي مربوطه، به صحن علني احضار شد اما توضيحات او نتوانست آليا را قانع كند. بدين ترتيب مجموع كارت‌هايي كه وزراي دولت يازدهم تا كنون از مجلس گرفته‌اند با دومين كارت زرد وزير كار به 14كارت زرد رسيد.
با اين وجود تلاش خبرنگار «جوان»، براي تماس با يكايك اعضاي «فراكسيون حمايت از حقوق معلولان» بي‌نتيجه ماند و در نهايت عباس قائدرحمت، سخنگوي كميسيون اجتماعي مجلس، در گفت‌و‌گو با «جوان» گفت: ربيعي در جلسات كميسيون از ديدگاه مديريتي و معيارهاي اعلامي خود براي به‌كارگماري افراد شايسته و فعال و دخالت نداشتن انگيزه‌ها و شوائب غيراصولي در اين خصوص ياد كرده و پاسخ خود در زمينه  مسائل ساختاري را تشريح نموده و مشي خود در زمينه عزل و نصب‌هاي به‌عمل‌آمده پس از به عهده‌گيري منصب وزارت را رعايت اعتدال به‌عنوان يك اصل پذيرفته‌شده دانسته است. اما با اين وجود، در نهايت نمايندگان با 94 رأي موافق، 78 رأي مخالف و هشت رأي ممتنع از مجموع 197 نماينده حاضر در مجلس از پاسخ‌هاي وزير قانع نشدند و بدين ترتيب ربيعي كارت زرد گرفت.
با اين احوال هنوز از ياد نبرده‌ايم كه دكتر ربيعي سال گذشته در روز جهاني معلولان معترف شد كه هنوز براي جامعه معلولان كاري انجام نداده است، با اين وجود قول جبران داد (نقل به مضمون). اما با اين اوصاف نه تنها تا‌كنون كاري كه عملاً گره‌گشاي دردهاي بي‌شمار و منحصر جامعه معلولان باشد از سوي وزارتخانه و سازمان بهزيستي انجام نشده است، بلكه برخي از قوانين و مصوبه‌هاي راهگشا مانند قانون اشتغال 3‌درصدي براي معلولان به بدترين نحو ممكن تغيير يافت. به اين صورت كه طبق قانون اشتغال معلولان، دستگاه‌هاي دولتي موظف مي‌شدند كه 3درصد از100درصد نيروهاي استخدامي خود را از جامعه معلولان استخدام كنند. اما با روي كار آمدن دولت يازدهم اين قانون اجرايي نشد، ضمن آنكه سازمان بهزيستي رويه‌اي را در پيش گرفت كه معلولان مراكز نگهداري به خانواده‌هايشان تحويل شوند و در مقابل عنوان كردند كه بهزيستي يارانه نگهداري معلولان را به خانواده‌ها مي‌پردازد. در حالي كه خانواده‌هاي چنين معلولاني (كه نياز به پرستاري 24ساعته، در مراكز نگهداري با متد علمي دارند)، هيچ‌گاه نمي‌توانند مراقبت معلولان خاص را بر عهده بگيرند!‌
 با اين احوال مي‌توان به وعده‌هاي انتخاباتي رئيس‌جمهور، در مورد استخدام و به‌كارگيري معلولان هم اشاره كرد كه متأسفانه هنوز محقق نشده‌ و يا شايد از ياد رفته‌اند!
بنابراين به گفته‌هاي فاطمه آليا بسنده مي‌شود كه در جلسه ياد شده، با اشاره به اقدامات رئيس‌جمهور در خصوص حمايت از معلولان خاطر‌نشان كرده است كه رئيس‌جمهور در زمان انتخابات در مانورهاي انتخاباتي خود اعلام كرد كه از معلولان حمايت مي‌كند اما پس از روي كار آمدن ايشان، يك معلول منتقد از روزنامه سپيد كنار گذاشته شد و وزير كار و رئيس سازمان بهزيستي در اين خصوص ساكت بودند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار