کد خبر: 741833
تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۵
مدیرکل راه وشهرسازی استان اصفهان مطرح کرد:
مدیرکل راه وشهرسازی استان اصفهان گفت: با تحویل واحدهای مسکن مهر دهاقان به متقاضیان و ساکن شدن افراد در این واحدها آماده‌سازی و ساخت مسجد و مدرسه در اولویت است.
حجت اله غلامی در بازدید از پروژه‌های راه و شهرسازی دهاقان، اظهار کرد: هدف از انجام بازدیدهای شهرستانی رفع مشکلات موجود در حوزه راه وشهرسازی و اتخاذ تصمیم جهت اجرای پروژه‌های نیمه تمام و ضروری است.
وی بر ساماندهی و ایمن سازی محور عبوری شهرضا - دهاقان - بروجن و همچنین لکه‌گیری و آسفالت بلوار انقلاب به عنوان کمربندی شهر دهاقان تاکید کرد و افزود: با توجه به تحویل واحدهای مسکن مهر دهاقان به متقاضیان و ساکن شدن افراد در این واحدها آماده‌سازی و ساخت مسجد و مدرسه در اولویت است.
مدیر کل راه و شهرسازی استان اصفهان با توجه به ساکن شدن افراد در مسکن مهر و کمبود نهاد آموزشی گفت: با توجه به ساخت یک باب مدرسه ابتدایی توسط خیرین لازم است درکنار این مدرسه در مقطع ابتدایی پسرانه نیز زمینی با همکاری آموزش وپرورش جهت تاسیس واگذار شود.
وی در مورد آماده سازی سایت مسکن مهر، بیان داشت: جدول گذاری، پیاده‌روسازی، اجرای شبکه آب فضای سبز و اجرای روشنایی و فضاسازی میدان امام رضا (ع) جهت تکمیل به بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان دهاقان تحویل شد.
غلامب با اشاره به بازدید انجام شده از پروژه های شهر گلشن نیز، خاطر نشان کرد: به منظور ساماندهی ورودی شهر گلشن لازم است نسبت به احداث زیرگذر برای ورودی شهر و اصلاح مسیر با همکاری شهرداری اقدام گردد.
گفتنی است؛ از جمله پروژه های مهمی که در این بازدید مورد بررسی قرار گرفت می توان به پروژه طرح اصلاح احداث میدان روبه روی دانشگاه آزاد اسلامی دهاقان، رفوژ محورهمگین و دزج ، تامین قیر 3 کیلومتر کمربندی گلشن به علی آباد، احداث میدان میوهوتره بار ،بررسی سایت کارگاههای مزاحم شهری، فضا سازی میدان امام رضا (ع)، احداث مصلی دهاقان و زمین مرکز خدمات تعاونی روستایی دهخدا اشاره نمود که تصمیمات قانونی جهت تکمیل و یا واگذاری آنها اتخاذ شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار