کد خبر: 741669
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۳
استاندار کرمانشاه از اتمام اجرای عرشه هاي قطار شهري تا نیمه بهمن ماه سال جاري خبر داد.

در جلسه بررسی روند اجرایی طرح قطار شهری کرمانشاه که با حضور ابراهیم رضایی بابادی استاندار کرمانشاه برگزار شد، روند اجرایی طرح قطار شهری کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت و بر تسریع در اجرای این طرح تاکید شد.

ابراهیم رضایی بابادی در این جلسه با بیان اینکه حل مشکلات مربوط به شهر کرمانشاه و تسریع در اجرای طرح قطار شهری کرمانشاه بسیار مهم است، گفت: با توجه به اینکه ۵۰ درصد مردم استان در شهر کرمانشاه سکونت دارند و این شهر با توجه به ویژگی های خاص خود، تصمیم گیری در جهت ایجاد بسترهای مهم برای شکوفایی بیش از پیش این شهر الزامی است.

وی افزود: اجرای طرح قطار شهری که با توجه به تصمیمات راهبردی مورد تصویب قرار گرفته باید به صورت دقیق اجرا و پیگیری شود و هماهنگی شهرداری و شورای شهر برای تسریع در اجرای این پروژه بسیار با اهمیت است.

رضایی ادامه داد: شورای شهر کرمانشاه باید از فرصت های موجود برای تسریع در اجرای این پروژه استفاده کند و نهایت تلاش خود را برای اجرای آن به کار گیرد.

در این جلسه عنوان شد که تکمیل سازه ها و اجرای عرشه تاکنون ۵۳ درصد پیشرفت دارد و کار انجام عرشه ها تا ۱۵ بهمن ماه به اتمام می رسد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار