
دبير پانزدهمين دوره جشنواره تئاتر «مقاومت» در نشست خبري اين جشنواره گفت: تئاتر مقاومت بايد از قيد زمان خارج شود و تئاتر در حوزههاي مقاومت و مذهبي نبايد تنها به مناسبتهاي تاريخي و ايام سوگواري محدود شود.
به گزارش «جوان»، نشست رسانهاي پانزدهمين جشنواره سراسري تئاتر مقاومت صبح روز گذشته با حضور حسين پارسايي دبير جشنواره و رضا صمدپور دبير اجرايي جشنواره برگزار شد. در ابتداي نشست، پارسايي با اشاره به برگزاري دوره پانزدهم جشنواره دو سال پس از دوره چهاردهم اظهار داشت: در دوره پانزدهم جشنواره با تأكيد بر مسئله اجراي عمومي آثار شكل گرفته است و در واقع جشنواره حاصل اجراي عمومي نمايشهايي است كه از سال 93 روي صحنه رفتهاند.
پارسايي با اشاره به نمايشهاي جشنواره تئاتر مقاومت كه در سال 94 اجرا رفتهاند، گفت: فراخوان جشنواره در سال 94 دير هنگام منتشر شد و در نهايت از روز 21 مرداد كه من دبير جشنواره شدم، بيش از ۷۰۰ اثر در پنج بخش به جشنواره فرستاده شد. وي در خصوص اجراي نمايشهاي سال 94 تأكيد كرد: از اين پس در مدت زمان ۱۰ تا ۱۵ روزه منتخبين صحنهاي و خياباني را براي اجراي عمومي معرفي ميكنيم. در مجموع ۱۰۰ اثر در بخشهاي صحنهاي، خياباني، عروسكي و كودك براي اجراي عمومي مورد حمايت قرار ميگيرند كه پيشبيني ميكنيم از ميان اين ۱۰۰ اجرا ۱۵ تا ۱۸ اثر در بخش خياباني و صحنهاي در بخش رقابتي جشنواره و پنج تا هشت اثر در بخش كودك و عروسكي براي بخش غيررقابتي انتخاب شوند. وي در خصوص حضور بزرگان عرصه تئاتر در حوزه تئاتر مقاومت اذعان داشت: من بسيار علاقهمندم هنرمندان بزرگي مانند قطبالدين صادقي و بهروز غريبپور آثارشان را در حوزه مقاومت در اين جشنواره اجرا كنند، اما اين مسئله مستلزم وجود منابع مالي است. پارسايي در خصوص اظهارات حفيظالله رفيعي در گفتوگو با يكي از خبرگزاريها مبني بر اينكه پارسايي انتخاب من نبوده است، توضيح داد: انتخاب من به عنوان دبير جشنواره در حوزه اختيارات آقاي رفيعي نبوده است، چون دبير جشنواره تئاتر مقاومت شخصاً از طريق مديرعامل بنياد فرهنگي روايت انتخاب ميشود و من ۲۱ مردادماه از طرف آقاي جواد جباري به اين سمت انتخاب شدم. وي ادامه داد: من مجري دستورات انجمن انقلاب و دفاع مقدس نيستم. من يك آدم فرهنگي هستم كه برنامههايم را به شكل مصوب ارائه كردم.