کد خبر: 740982
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۷
گزارش نهايي براي انجام شرايط قصاص متهمان هنوز آماده نشده است
پزشك و برادرزاده‌اش كه متهم هستند يك سال قبل به صورت مدير بيمارستان ضيائيان تهران اسيدپاشيده بودند با قرار وثيقه آزاد مي‌شوند. دادگاه با اعتراض دو متهم به قرار بازداشت خود كه از سوي بازپرس پرونده صادر شده بود، موافقت كرده است.
پزشك و برادرزاده‌اش كه متهم هستند يك سال قبل به صورت مدير بيمارستان ضيائيان تهران اسيدپاشيده بودند با قرار وثيقه آزاد مي‌شوند. دادگاه با اعتراض دو متهم به قرار بازداشت خود كه از سوي بازپرس پرونده صادر شده بود، موافقت كرده است.
به گزارش خبرنگار ما، شامگاه شنبه، هشتم آذر ماه سال قبل بود كه خبر اسيدپاشي به صورت دكتر سيامند انوري مدير بيمارستان ضيائيان در تهران به مأموران پليس گزارش شد. همان دقايق اوليه مشخص شد دكتر انوري از ناحيه چشم چپ، صورت و گردن به شدت آسيب‌ديده و براي درمان به بيمارستان فارابي منتقل شده است. بعد از آن بود كه قاضي حسين‌پور، بازپرس ويژه قتل پايتخت در بيمارستان حاضر شد. نخستين بررسي‌ها نشان داد عاملان حادثه دو مرد نقا‌ب‌دار موتور سوار بودند كه ساعت 20 و 30 دقيقه همان شب دكتر انوري را مقابل خانه‌اش حوالي ده‌ونك با اسيد هدف قرار داده و از محل گريخته‌اند.
پس از آن بود كه تحقيقات به دستور بازپرس ادامه پيدا كرد و تيم‌‌جنايي دريافتند مصدوم از چندي قبل با يكي از همكاران پزشكش اختلاف داشته است. فرضيه اسيدپاشي به صورت دكتر انوري وقتي براي تيم تحقيق قوت گرفت كه بررسي‌هاي پليسي نشان داد، وي بار‌ها با دكتر انوري در محل كارش مشاجره لفظي داشته و او را تهديد كرده است. از سوي ديگر در تحقيقات ميداني مشخص شد پزشك مظنون روز حادثه با برادرزاده 21 ساله‌اش كه دانشجوي يكي از دانشگاه‌هاي تهران است تماس داشته است و شب حادثه با هم ديده شده‌اند. بنابراين اين پزشك با برادرزاده‌اش به عنوان مظنونان اصلي بازداشت شدند و تحت بازجويي قرار گرفتند.
 متهم رديف اول كه پزشك 40 ساله و عضو هيئت علمي دانشگاه بود، در بازجويي‌ها به جرم خود اعتراف كرد و مدعي شد با انگيزه انتقام شخصي دست به اسيدپاشي زده است. همچنين متهم رديف دوم كه دانشجوي رشته مهندسي نفت بود در بازجويي‌ها ضمن اعتراف به همدستي با عمويش با اظهار پشيماني مدعي شد كه فريب عموي پزشكش را خورده است.
اين پزشك وقتي از سوي قاضي حسين پور مورد تحقيق قرار گرفت، گفت: من جراح هستم و از چهار سال قبل در بيمارستان ضيائيان مشغول به كارم. در اين مدت با مدير بيمارستان اختلاف پيدا كردم به طوري كه ديگر كاركنان و پزشكان بيمارستان هم از اختلافات ما با خبر شدند. او مدام براي من گزارش منفي مي‌داد و با تغيير سمت‌هاي من در بيمارستان جلوي ارتقاي شغلي مرا مي‌گرفت تا جايي كه از او به شدت كينه به دل گرفتم. بعد از آن بود كه بارها موضوع را به نهادهاي نظارتي گزارش دادم اما او نفوذ خوبي داشت و گزارش‌هاي من فايده‌اي نداشت. اين موضوع تا جايي پيش رفت كه احساس كردم به من ظلم شده است بنابراين نقشه اسيدپاشي را براي ترساندن دكتر انوري طراحي كردم. سپس موضوع انتقام‌گيري را با برادرزاده‌ام در ميان گذاشتم اما او ابتدا قبول نكرد و وقتي با اصرار من روبه‌رو شد، قبول كرد با من همكاري كند. ابتدا مقداري اسيد سولفوريك از مغازه‌اي تهيه و مقدمات اسيدپاشي را فراهم كردم. شب حادثه هم همراه برادرزاده‌ام با موتورسيكلت او را تا خانه‌اش تعقيب كرديم و وقتي از خودرو پياده شد، مايع اسيدي را به صورتش پاشيديم.
پسر دانشجو هم گفت: عمويم كينه زيادي از همكارش داشت. او خيلي درباره اين موضوع با من حرف زد تا اينكه مرا راضي به همكاري كرد. وي براي خريد موتورسيكلت، كلاه ايمني و مايع اسيدي پول داد و من هم همه چيز را براي شب حادثه فراهم كردم. پس از اين با هم او را تعقيب كرديم و وقتي در كوچه نزديك خانه‌اش از خودرو پياده شد، عمويم به صورتش اسيد پاشيد. البته من به دور از چشمان عمويم مقداري داخل اسيد آب ريخته و آن را رقيق كرده بودم.
هر چند تحقيقات جنايي در اين باره كامل شده است اما بررسي‌ها نشان داد درمان زخم‌هاي ناشي از اسيدپاشي باعث ايجاد صدمه به چشم و بدن شاكي شده است، نياز به درمان طولاني مدت دارد و تشخيص نقص عضو ايجاد شده هم بنابر رويه پزشكي به زمان بيشتري نياز دارد تا مشخص شود آيا صدمات ايجاد شده حائز شرايط قصاص مي‌شود يا خير. پس از آن بود كه بازپرس دو متهم را به دليل ارتكاب جرم خشن با قرار بازداشت موقت راهي زندان كرد. در حالي كه پرونده باليني شاكي پرونده همچنان در جريان است، دو متهم به قرار بازداشت اعتراض كردند. با اعتراض دو متهم، پرونده در شعبه 1142 دادگاه كيفري 2 بررسي شد و قاضي رسيدگي‌كننده با قبول اعتراض متهمان قرار بازداشت موقت را فك و قرار وثيقه را جايگزين مي‌كند. بنابراين دو متهم اسيدپاش به زودي با گذاشتن وثيقه از زندان آزاد مي‌شوند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
م الف
|
United States
|
۰۱:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۱
0
0
باسلام.باوجود اینکه چشمان انوری کاملا سالم است وباید 6ماه پیش پزشک وبرادرزاده اش ازاد می شدند.هیاهوی رسانه ها و ونفوذ طرف مانع آزادی آنان شد.خوشبختانه دکتر م روز شنبه با قید وثیقه آزاد شد وبه آغوش خانواده نگرانش بازگشت.ضمننا تا ظلم به کسی نکنی بعید است بهت حمله کنند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار