کد خبر: 740949
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۲۳
تداوم حمله صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي با هماهنگي تلفني نتانياهو و ملك سلمان
همزمان با يورش صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي و زخمي كردن دهها تن از فلسطيني‌هاي ساكن كرانه باختري، ارتش مصر نيز براي تخريب تونل‌هاي موجود در مرز خود با غزه مقادير زيادي از آب درياي مديترانه را وارد اين تونل‌ها كرد.
همزمان با يورش صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي و زخمي كردن دهها تن از فلسطيني‌هاي ساكن كرانه باختري، ارتش مصر نيز براي تخريب تونل‌هاي موجود در مرز خود با غزه مقادير زيادي از آب درياي مديترانه را وارد اين تونل‌ها كرد. همچنين نتانياهو در تماس تلفني با پادشاه عربستان درباره اوضاع مسجدالاقصي گفت و گو كرد.
نظاميان رژيم صهيونيستي در ششمين روز متوالي از تجاوز خود به مسجدالاقصي قبله اول مسلمانان جهان كه بدون اعتنا به اعتراضات بين‌المللي صورت گرفته است، همچنان با مقاومت شديد مسلمانان فلسطيني روبه‌رو هستند. نظاميان رژيم صهيونيستي كه در روزهاي اخير با حمله به معترضان فلسطيني دهها تن از آنان را زخمي و بازداشت كرده‌اند، روز جمعه نيز با يورش به مسجدالاقصي، نگهبانان اين مسجد را مجروح كردند. برخي منابع هم از حمله صهيونيست‌هاي شهرك‌نشين به مسجدالاقصي با حمايت نظاميان صهيونيست خبر دادند. همچنين اشغالگران تمامي درهاي مسجدالاقصي را به روي نمازگزاران فلسطيني بستند. جوانان فلسطيني همچنان براي دفاع از اين مكان مقدس در برابر يورش اشغالگران ايستادگي مي‌كنند. به گزارش فارس، در حملات چند روز اخير رژيم صهيونيستي به مسجدالاقصي و قدس اشغالي، بيش از 100 نفر از فلسطينيان زخمي شدند.  گروه‌هاي مقاومت فلسطين حمله صهيونيست‌ها را به مسجدالاقصي اعلام جنگ عليه فلسطيني‌ها خوانده و تأكيد كرده‌اند به اين حملات پاسخ خواهند داد. خبرها از گسترش درگيري‌ها ميان جوانان فلسطيني و نظاميان صهيونيست به ديگر مناطق حكايت دارد. مركز اطلاع‌رساني فلسطين، در بيانيه‌اي اعلام كرد كه نظاميان صهيونيست از ابتداي هفته گذشته با تشديد حملات عليه فلسطيني‌ها در مناطق مختلف شهر قدس اشغالي و مسجدالاقصي، 60 نفر را بازداشت كردند. اين درحالي است كه شوراي امنيت سازمان ملل در بيانيه‌اي كه روز جمعه منتشر شد، خواستار خويشتنداري طرفين درگير در مسجدالاقصي شده است. شوراي امنيت در اين بيانيه ورود غيرقانوني صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي و حمله به نمازگزاران فلسطيني را كه طي آن صدها نفر زخمي شدند، محكوم نكرد.
 همچنين منابع خبري رژيم صهيونيستي گزارش دادند كه بنيامين نتانياهو، نخست‌وزير اين رژيم با ملك سلمان، پادشاه عربستان درباره رويدادهاي اخير مسجدالاقصي تلفني گفت‌وگو كرد. عربستان از جمله كشورهايي است كه در خفا از سياست‌هاي اسرائيل در فلسطين حمايت مي‌كند و نسبت به سركوب فلسطينيان توسط صهيونيست‌ها بي‌تفاوت است.  از زمان موجوديت رژيم صهيونيستي، بيت‌المقدس و مسجدالاقصي در كانون سياست‌هاي سيطره‌جويانه و اقدامات تخريبي اين رژيم در مناطق اشغالي فلسطين قرار داشته و اين بار نيز مسجدالاقصي با دور جديد تهديدها و توطئه‌هاي رژيم صهيونيستي مواجه شده است كه از جمله اين توطئه‌ها طرح تقسيم زماني و مكاني مسجدالاقصي است كه اين رژيم درصدد قبولاندن آن به فلسطيني‌ها و جامعه جهاني است. اسرائيل سعي دارد با تقسيم مسجدالاقصي ضمن دادن مجوز به صهيونيست‌ها براي ورود به اين مسجد، فرصت لازم را به صهيونيست‌ها براي پيگيري سياست‌هاي توسعه‌طلبانه اين رژيم در اين مكان مقدس مهيا كند. تداوم حملات صهيونيست‌ها به مسجدالاقصي و سركوب فلسطيني‌ها مي‌تواند اوضاع كرانه باختري را متشنج كند و به جنگ احتمالي بين نيروهاي مقاومت با اسرائيل منجر شود كه دامنه آن به مراتب گسترده‌تر از جنگ‌هاي قبلي دو طرف خواهد بود.
 
مصر تونل‌هاي غزه را تخريب مي‌كند
اگرچه بيشتر كشورهاي مسلمان به فراخوان فلسطيني‌ها براي تظاهرات جهاني بر ضد اقدامات صهيونيست‌ها پاسخ مثبت داده و روز جمعه راهپيمايي گسترده‌اي را عليه يورش به مسجدالاقصي انجام دادند ولي برخي كشورها در همسويي با رژيم صهيونيستي در راستاي مقابله با فلسطيني‌ها حركت مي‌كنند. ارتش مصر روز جمعه كار تزريق و پمپاژ آب درياي مديترانه به درون چاه‌هاي حفر شده در امتداد مرز 12 كيلومتري غزه با اين كشور را آغاز كرد. آب درون اين چاه‌ها بنابر مكانيزمي قرار است براي باتلاقي كردن زمين‌هاي فلسطيني به درون غزه نشت داده شود. يك شهروند غزه‌اي و صاحب يكي از تونل‌هاي موجود در گفت‌وگو با خبرگزاري آناتولي گفته است: «ارتش مصر از بامداد جمعه مقادير زيادي از آب درياي مديترانه را وارد خندق‌هاي بزرگي كرد كه سابقاً در امتداد مرزهاي غزه احداث كرده بود». به گفته وي دهها تونل در امتداد مرز ميان غزه و مصر ايجاد شده است كه كار ويژه اصلي آنها وارد كردن مايحتاج روزانه مردم غزه در سايه محاصره كشنده اين منطقه توسط رژيم صهيونيستي از سال 2007 است. دولت مصر با حفر 400 حلقه چاه به عمق 30 متر و با فاصله 30 متري از يكديگر و با ايجاد شبكه لوله‌گذاري روي اين چاه‌ها، آب درياي مديترانه را با فشار به اين چاه‌ها منتقل مي‌كند تا با نشت آب از طريق چاه‌هاي احداث شده به زمين‌هايي فلسطيني، تونل‌هاي احداث شده در اين منطقه ريزش كند و از طرف ديگر امكان احداث تونل در اين زمين‌هاي باتلاقي عملاً از بين برود. با اين اقدام، زماني كه مردم غزه توسط صهيونيست‌ها محاصره شوند كار امدادرساني به آنها به مراتب دشوارتر خواهد شد و شرايط براي فلسطيني‌ها سخت خواهد شد.
 
تظاهرات سراسري «ياري مسجدالاقصي»
همزمان با كشورهاي ايران، اردن و ساير كشورهاي اسلامي تظاهرات ياري مسجدالاقصي در سراسر خاك فلسطين از نوار غزه و كرانه باختري گرفته تا استان قدس برگزار شد و معترضان ضمن محكوميت اهانت صهيونيست‌ها به قبله اول مسلمانان، حمايت خود را از مسجدالاقصي اعلام كردند. اين تظاهرات در پي فراخوان روز پنج‌شنبه احزاب، گروه‌ها و تشكلات فلسطيني برگزار شد. شهرهاي غزه، ‌نابلس، ‌جنين، ‌الخليل، رام‌الله، طولكرم و قدس پس از اقامه نماز جمعه شاهد برپايي تظاهرات گسترده فلسطيني‌ها در همبستگي با مردم قدس و مسجدالاقصي بودند.
 
حماس: همه گزينه‌ها روي ميز  است
اسماعيل رضوان، سخنگوي جنبش مقاومت اسلامي فلسطين «حماس» با هشدار به انفجار اوضاع در قدس اشغالي به دليل تجاوزات مكرر صهيونيست‌ها تهديد كرد كه تمامي گزينه‌ها براي دفاع از مسجد‌الاقصي مطرح است. به گزارش تسنيم به نقل از شبكه خبري الميادين، اسماعيل رضوان تأكيد كرد كه رژيم اشغالگر مسئوليت هرگونه پيامدي را بر عهده دارد. رضوان تصريح كرد كه براي حمايت از مقاومت ملت فلسطين در برابر تجاوزهاي رژيم اشغالگر قدس نيازمند يك حركت عملي هستيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار