کد خبر: 740851
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۱
وزیر خارجه آمریکا به منظور گفتگو درباره موضوعاتی چون سوریه و بحران مهاجران وارد انگلیس شد.
 تسنیم: جان کری، وزیر خارجه آمریکا به منظور گفتگو درباره موضوعاتی چون سوریه و بحران مهاجران وارد انگلیس شد.

به گزارش رویترز، وزیر خارجه انگلیس در بدو ورود به لندن گفتگویی با رسانه‌ها انجام نداد.  وی پیش از گفتگوی روز شنبه با فیلیپ هاموند، همتای انگلیسسی خود با عبدالله بن زاید، وزیر خارجه امارات دیدار خواهد کرد.

این سفر درحالی انجام شده است که آمریکا پیشنهاد مذاکرات نظامی درباره سوریه را به روسیه داده است.

هرچند درخصوص حضور نظامی روسیه در سوریه تا کنون تصمیمی از سوی آمریکا اتخاذ نشده است اما کری اعلام کرده است که از چنین گفتگوهایی حمایت می‌کند اما پیش از هرچیز قصد دارد از نیات مسکو در سوریه مطلع شود.

روز یکشنبه کری درحالی به برلین سفر می‌کند که هزاران مهاجر و پناهجو وارد آلمان شده‌اند. آمریکا نیز اعلام کرده است که آمادگی پذیرش 10 هزار آواره سوری تا سال 2016 را داشته و گزینه‌های دیگر برای کمک رسانی را نیز مد نظر دارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار