کد خبر: 740305
تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۳
باز هم دفاع تمام قد وزير از فيلم ‌حامي فتنه
پاسخ‌هاي وزير ارشاد به برخي ابهامات درباره دوشغله بودن معاون هنري‌اش و نيز سرنوشت فيلم «‌قصه‌ها» و برخي مسائل ديگر مثل هميشه پرابهام بود؛ او در جمع خبرنگاران در محاصره سؤالاتي پيرامون اين دو موضوع جنجالي روزها و هفته‌هاي اخير قرار گرفت كه روشن شدن تكليف مورد اول را به مرادخاني سپرد و در پاسخ به سؤالي درباره فيلم «قصه‌ها» هم باز پاي دفاع از ان ايستاد.
سميرا سروش
پاسخ‌هاي وزير ارشاد به برخي ابهامات درباره دوشغله بودن معاون هنري‌اش و نيز سرنوشت فيلم «‌قصه‌ها» و برخي مسائل ديگر مثل هميشه پرابهام بود؛ او در جمع خبرنگاران در محاصره سؤالاتي پيرامون اين دو موضوع جنجالي روزها و هفته‌هاي اخير قرار گرفت كه روشن شدن تكليف مورد اول را به مرادخاني سپرد و در پاسخ به سؤالي درباره فيلم «قصه‌ها» هم باز پاي دفاع از ان ايستاد.
علي جنتي در هفته‌ها و ماه‌هاي گذشته مدام براي پاسخگويي به برخي ابهامات حوزه فرهنگ و هنر از جمله اكران فيلم جنجالي «قصه‌ها» در مسير ساختمان اصلي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و ميدان بهارستان در رفت و آمد بوده است. روز گذشته خبرنگاران او را در حاشيه پانزدهمين جشنواره صنعت چاپ احاطه كردند و به طرح سؤالاتي پرداختند كه مهم‌ترين مسائل روز حوزه فرهنگ كشور محسوب مي‌شود. فيلم «محمد رسول‌الله(ص)» مجيد مجيدي، «قصه‌ها» و نيز موضوعاتي چون دوشغله بودن علي مرادخاني، معاون هنري وزارت ارشاد و لغو كنسرت شهرام ناظري از جمله اين پرسش‌ها بوده است.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي اما درباره جنجال دوشغله بودن مرادخاني كه در روزهاي گذشته به سطح رسانه‌ها آمد بدون ارائه اظهارنظر شخص خود به عنوان وزير ارشاد، روشن شدن تكليف معاونش را به گردن خود او انداخت و از ارائه هرگونه توضيح ديگري امتناع كرد. جنتي سپس در پاسخ به سؤال ديگري درباره «قصه‌ها» كه به خاطر آن و برخي ديگر از موضوعات راهي مجلس و مجبور به ارائه توضيحاتي درباره دلايل اكرانش شده نيز باز درصدد دفاع از اين فيلم برآمد و گفت: «فيلم «قصه‌ها» مشكلي ندارد. سينماي اجتماعي خيلي نمي‌تواند بركنار از مسائل اجتماعي باشد. يعني نمي‌تواند چشمش را روي آنچه كه در جامعه و اطراف آن مي‌گذرد ببندد و به آن توجه نكند. همان‌طور كه نويسندگان كه كتاب مي‌نويسند و نشريات و مطبوعات ما نمي‌توانند بركنار از مسائل اجتماعي باشند. اين فيلم نيز فيلمي است كه مسائل و مشكلاتي را كه در جامعه وجود دارد به تصوير كشيده است.»
فيلم «قصه‌ها» به خاطر ارتباط چند سكانسش با مسائل مرتبط با حوادث سال 88 مورد انتقاد برخي رسانه‌ها و نيز شماري از نمايندگان مجلس قرار دارد اما ظاهراً وزير ارشاد در برابر اين اعتراض‌ها نظر مخالفي دارد. تفكيك جشنواره فيلم كودك و نوجوان و انتقاداتي كه به آن وجود دارد، اشكالات چاپ برخي از قرآن‌ها و نيز كمبود مواد اوليه صنعت چاپ محور سؤالات ديگري بودند كه از وزير ارشاد پرسيده شد و او نيز به طور مفصل درباره آنها توضيح داد. وزير در پاسخ به سؤالي درباره لغو مجوز كنسرت شهرام ناظري در تبريز گفت: من نيز پيش از حضور در تالار وحدت اين خبر را ديدم اما هنوز فرصت نكرده‌ام تحقيق كنم ببينم چرا اين كنسرت لغو شده است.
در عين حال يكي از خبرنگاران از او سؤالي درباره زمزمه حضور بازيگران خارجي در سينماي ايران و صحت و سقم آن پرسيد كه جنتي در پاسخ گفت: «در جشنواره بين‌المللي فيلم فجر كه ارديبهشت‌ماه برگزار شد ما قراردادهايي با كشورهاي خارجي امضا كرديم تا فيلم‌هاي مشترك توليد كنند و در اين صورت طبيعي است كه در فيلم‌هاي مشترك هم بازيگراني از ايران و هم از خارج از كشور حضور پيدا كنند.»
وزير همچنين درباره فيلم «محمد رسول‌الله(ص)» نيز مورد پرسش قرار گرفت. او در پاسخ به سؤالي درباره ميزان فروش فيلم اخير مجيدي گفت: «‌‌من آخرين وضعيت فروش را اطلاع ندارم، ولي مي‌دانم تا يك هفته قبل حدود 3 ميليارد تومان فروش داشته است. اين فيلم در حدود 140 سالن نمايش داده مي‌شود و به عربي هم دوبله شده و زيرنويس انگليسي هم دارد بنابراين قرار است در خارج از كشور به نمايش دربيايد.»
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي افزود: «اميدوارم درآمد فروش اين فيلم بيش از آن چيزي كه سرمايه‌گذاري شده است، باشد. براي اينكه قرار است بخش دوم فيلم كه مربوط به زمان بعثت تا رحلت پيامبر(ص) است كه شايد مهم‌ترين بخش آن نيز هست، ساخته شود.»
به گفته جنتي تاكنون تصميمي درباره ارسال فيلم «محمد رسول الله(ص)»‌ به اسكار گرفته نشده است؛ او اين موضوع را در پاسخ به سؤالي درباره احتمال انتخاب فيلم مجيدي به عنوان نماينده ايران در اسكار مطرح كرد، به ويژه كه در دو هفته اخير بحث‌ها و گمانه‌زني‌هاي بسياري درباره احتمال فرستادن «‌محمد رسول‌الله(ص)» به اسكار مطرح شده است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار