کد خبر: 735604
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۳
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی:
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی بر ضرورت همکاری بهره برداران با کاشناسان سازمان جهت حل مشکلات این بخش تاکید کرد.
کریم مهری در آیین افتتاح دفتر سازمان جهاد کشاورزی در دهستان ورگهان، اظهار داشت: پروژه ها و طرح های جهاد کشاورزی در راستای حضور فیزیکی کارشناسان در مناطق مختلف و کاهش هزینه ها خواهد بود و در این میان حل مشکلات موجود در زمینه کشاورزی وابسته به همکاری و همراهی اهالی روستاها بستگی دارد.

وی با اشاره به اینکه انتظار داریم عمل به دستورالعمل های کارشناسان کشاورزی مورد توجه باغداران و کشاورزان قرار گیرد، افزود: برای موفقیت در بخش کشاورزی و باغداری در جهت رشد اقتصادی توجه به تمامی دستورالعمل ها قطعاً تاثیرگذار خواهد بود.

مهری به تجاری سازی محصولا کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: برخی از افراد که اقدام به احداث سردخانه می کنند، قطعاً در خصوص افزایش قیمت، نگهداری آسان و تجاری سازی محصولات کشاورزی تاثیر زیادی می گذارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با بیان اینکه خدمات دولت برای کشاورزان مطلوب است، اضافه کرد: دولت درجهت مدیریت آب در راستای تجهیز باغات به آبیاری تحت فشار (قطره ای) ۸۵ درصد هزینه را پرداخت می کند.

مهری در پایان خاطرنشان کرد: پرداخت هزینه های گندم خریداری شده به کشاورزان در اولویت قرار گرفته است اما باید به این نکته نیز توجه داشت که اگر دولت حجم نقدینگی را بالاتر ببرد قطعاً تورم طی دو سال که ثابت مانده بصورت سرسام آور افزایش پیدا می کند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها