شکرالله حسنبیگی در نشست اعضای کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری استان مرکزی اظهار داشت: امیدواریم با توجه به ظرفیتها و توانمندیهای موجود در استان بتوانیم این تعهد را تحقق بخشیم.
وی بیان کرد: تلاش و اقدامات اعضای این کارگروه در یک سال گذشته و ایجاد فرصتهای شغلی تعهد شده نشانگر همدلی و تعامل مناسب میان دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل است.
سرپرست استانداری مرکزی تاکید کرد: برای ایجاد این تعداد فرصت شغلی دستگاههای اجرایی و بانکهای عامل باید همانند سال گذشته تعامل داشته باشند.
حسنبیگی با اشاره به اینکه طرح اشتغالزایی به مثابه نقشه راه برای مدیران دستگاههای اجرایی اس،ت خاطرنشان کرد: شهرهای اراک، شازند، خنداب، خمین و کمیجان با مشکلات بیشتری در حوزه اشتغال مواجه هستند که باید برای رفع این مشکل اهتمام ویژهای داشته باشیم.
به گفته وی ایجاد این تعداد اشتغال بر اساس سند توسعه اشتغال کشور است که کارشناسان بخشهای مختلف آن را بررسی و تدوین کردهاند.
سرپرست استانداری مرکزی با بیان اینکه خلاصهای از گزارش سند اشتغال به اعضای کارگروه ارسال خواهد شد، ادامه داد: کلیات طرح اشتغالزایی استان به تصویب رسیده و فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی موظف هستند در راستای این طرح برنامهریزی کنند.
حسنبیگی گفت: همچنین مدیران و مسئولان دستگاههای اجرایی میتوانند تا آخر هفته نظرات اصلاحی و پیشنهادات خود را در زمینه این طرح به دبیرخانه کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری ارسال کنند.
وی افزود: بخش ساختمان و ارتباطات در طرح اشتغالزایی استان پیشبینی نشده که امید میرود با خروج از رکود در این دو بخش بتوانیم برای اشتغال و تامین نیروی انسانی در این حوزهها نیز برنامهریزی داشته باشیم.
سرپرست استانداری مرکزی بر ضرورت تشکیل کمیته کارشناسی اشتغالزایی در شهرستانهای استان توسط فرمانداران تاکید کرد.
حسنبیگی همچنین با تاکید بر لزوم ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان دانشگاهی بیان کرد: رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال برای فارغالتحصیلان یکی از مهمترین مواردی است که رئیس جمهور در حوزه اقتصاد بر آن تاکید دارد و بر همین اساس در طرح اشتغالزایی استان باید نگاه ویژهای به فارغالتحصیلان دانشگاهی شود.