کد خبر: 674772
تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۰
معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور در سفر یک روزه به استان مرکزی از روند ساخت باند دوم محور ساوه - بوئین زهرا و کنار گذر شهر ساوه بازدید کرد.

علی نورزاد' معاون وزیر راه و شهرسازی در این بازدید گفت: 43 کیلومتر از این محور در محدوده استان مرکزی و شهرستان زرندیه است که 20 کیلومتر آن تاکنون چهار خطه شده است.

وی اظهار کرد: عملیات چهار خطه کردن 12 کیلومتر آن تا پایان سال جاری به اتمام می رسد و 11 کیلومتر باقی مانده نیز سال 94 پایان خواهد یافت.


مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور با اشاره به این که در شبانه روز بطور متوسط 11 هزار خودرو از این محور تردد می کنند، گفت: 40 تا 45 درصد از آن ها خودروهای سنگین هستند که عامل مهمی در افزایش میزان تصادف ها دارند.

'
مجید رضا نصرالله نژاد' مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی در جریان این بازدید گفت: طرح بتن فشرده غلتکی بجای آسفالت برای نخستین بار در این استان در پروژه کنار گذر شهر ساوه اجرا شد.

وی در حاشیه این بازدید افزود: این پروژه به طول 30 کیلومتر در حال انجام است که مرحله نخست آن که 20 کیلومتر است تا پایان امسال بهره برداری می شود.

نصرالله نژاد' بیان کرد: در این پروژه از لایه های بتنی فشرده غلتکی به جای آسفالت در راه استفاده شده است که این نوع از بتن، دوام بسیار بالا و هزینه کمتری نسبت به آسفالت دارد.

وی با اشاره به در دسترس بودن مصالح در این روش، گفت: سیمان به اندازه کافی در کشور وجود دارد و دانش فنی و ظرفیت سازی خوبی برای تولید این بتن در کشور ایجاد شده است، به همین دلیل برنامه ریزی شده که از این رویه ساخت بتن به جای آسفالت در راهسازی استفاده شود.

نصرالله نژاد ادامه داد: با توجه به مسائل زیست محیطی ناشی از آسفالت در کنار دوام اندک آن در برابر تغییرات جوی، ضربه پذیری و سایش، موضوع بتن فشرده از دهه های گذشته در برخی کشورهای توسعه یافته مورد توجه قرار گرفت و هم اکنون نیز در برخی مناطق کشور اجرا شده است.


نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار