وی بیان کرد: نبود اماکن تفریحی و گردشگری در اراک سبب شده تا شهروندان به محدوده خارج از شهر مراجعه کنند که این مهم در شأن اراک نیست.
استاندار مرکزی ادامه داد: حضور شهروندان در مناطق تفریحی خارج از شهر اراک بیانگر کمبودهایی است که تاکنون از سوی مسئولان و مدیران اجرایی مرتبط مغفول مانده است.
وی تصریح کرد: مدیران نیز باید بر نحوه اجرای پروژهها توسط سرمایهگذاران نظارت داشته باشند تا در مدت زمان تعیین شده به بهرهبرداری برسد، چرا که تاخیر در انجام پروژهها بیاعتمادی شهروندان را به دنبال دارد.
استاندار مرکزی تاکید کرد: حضور فعال سرمایهگذاران نیازمند عزم جدی، برخورد صحیح و همکاری قاطعانه و قانونی دستگاههای مرتبط است، چرا که برخورد غیر حرفهای با سرمایهگذاران آنان را از سرمایهگذاری منصرف و از شهر فراری میدهد.
وی با تاکید بر اینکه باید در اجرای پروژهها افرادی متخصص و پاسخگو نظارت داشته باشند تا در مواقع نیاز با حضور خود پاسخگوی مراجعین باشند، ادامه داد: افرادی که نمیخواهند در مقابل انجام کار خود عوارض پرداخت کنند، افرادی سودجو به شمار میروند که باید از فعالیت این گونه افراد در استان جلوگیری شود.
محمدابراهیم عباسی شهردار اراک از برگزاری همایش سرمایهگذاری شهرداری کلانشهر اراک در مهرماه سال جاری در اراک خبر دادو گفت: این همایش با محورهایی از جمله سرمایهگذاری در پروژههای شهری موجود، امکان سنجی مشارکت بخش خصوصی، رویکردهای مدیریت شهری در پروژههای سرمایه گذاری و... برگزار میشود.
عباسی افزود: در دهههای گذشته شهرداری با تکیه بر عوارض کارخانجات و صدور پروانه و با تکیه بر تراکم فروشی و متراکم کردن مناطق ارزشمند شهر اداره میشد، امروزه مناطق مرکزی شهر اراک بسیار متراکم شده که کنترل این مشکل از عهده شهرداری خارج شده است.
به گفته وی به منظور برون رفت از این مشکل برنامهریزی با تکیه بر سرمایه پایدار ضروری است.
عباسی تاکید کرد: در سنوات گذشته توجه به سرمایهگذاری در شهرداری اراک مغفول واقع شده بود که امروزه در راستای رفع این مشکل شورای سرمایهگذاری به صورت موقت راهاندازی شده است.