حجت الاسلام سید علی موسوی راد، امام جماعت ریحان آباد یوسف آباد گرامیداشت روز جهانی مساجد را یک حرکت خدایی دانست و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد خبرگزاری شبستان گفت: ما مدافعین حریم خدا هستیم از این رو در ارتباط با احیای تفکر اسلامی باید مانند حضرت ابراهیم خلیل(ع) که کعبه را برای همه مؤمنان آماده کرد تا عبادت کنند، بت شکن باشیم و بت های امروز که همان آمریکا و یاوران آنها در سطح جهان هستند و امروز جنایات بسیاری در غزه و سطح جهان صورت می دهند را نابود کنیم.
امام جماعت مسجد ریحان یوسف آباد تهران در ادامه تصریح کرد: ما وظیفه داریم به حکم اسلام دفاع کنیم که منبع همه خیزش ها و حرکت ها، دفاع و جهاد است. مساجد نیز در انقلاب ما حرف اول را می زند، حضرت امام راحل (ره) فرمود: مساجد هستند که انقلاب را آغاز کردند و مردم تربیت شده در مساجد انقلاب را تثبیت کردند.
وی تأکید کرد: امروز برای دفاع از مساجد و آتش زدن مسجدالاقصی، یازده سال است همایش روز مسجد در ابعاد مختلف برگزار می شود و اکنون سال دوازدهم است، ان شاءالله بهترین حرکت را می توانیم در این حرکت ها انجام دهیم و الگویی در سطح جهان باشیم تا سایر مساجد در سطح بین المللی از ما الگوبرداری کنند.
حجت الاسلام موسوی راد ادامه داد: همان طور که حضرت امام(ره) فرمودند: حرکت ما جهانی بوده و الگو و اسوه در دنیا هستیم و خواهیم بود و ان شاءالله حرکت ما همه را آگاه خواهد کرد.
امام جماعت مسجد ریحان یوسف آباد تهران تصریح کرد: این مشخص است حرکت ما به مناسبت روز مساجد، دفاع از نوار غزه و انسان هایی است که برای حفظ پایگاه های دینی در برابر دشمن دفاع می کنند و به ناحق کشته می شوند، پیام ما پیام صلح، دوستی، مقاومت و استقامت است آنها باید بدانند اگر خدا را یاری کنند خدا هم به یاری آنها بر می خیزد و آنها را حفظ می کند.