کد خبر: 668914
تاریخ انتشار: ۰۸ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۴۴
برای اولین بار در سطح زندان‌های کشور؛
با تائید اداره کل حفاظت در برابر اشعه مرکز نظام نیمه هسته‌ای کشور، پروانه اشتغال و بهره برداری از دستگاه کاوشگر بدن (بادی اسکنر) در زندان مرکزی اصفهان صادر و ابلاغ شد.

به دنبال نصب و راه اندازی دستگاه بادی اسکنر یا کاوشگر بدن در سالن ملاقات زندان مرکزی اصفهان در تیرماه سال جاری، پروانه بهره برداری زیر نظر نیروهای پاسیار و بهداشت زندان توسط مدیر کل امور حفاظت در برابر اشعه کشور صادر و ابلاغ شد.

این دستگاه که در سال ۹۱ با هدف پیشگیری از ورود مواد مخدر و اشیای غیرمجاز به داخل زندان در محل ورودی سالن ملاقات زندان مرکزی اصفهان نصب شد، تاکنون توانسته است از ورود برخی اقلام غیرمجاز و ممنوعه به داخل زندان جلوگیری کند.

با بازدید کارشناسان اداره کل امورحفاظت در برابر اشعه مرکز نظام ایمنی هسته ای کشور که زیر نظر سازمان انرژی اتمی فعالیت دارد، در سال ۱۳۹۲ نحوه کاربرد و نوع استفاده از آن در زندان‌ها با برگزاری و تشکیل جلسات مختلف در سازمان زندان‌های کشور، بررسی و پروانه اشتغال و بهره برداری از آن صادر شد.

گفتنی است، این پروانه اشتغال که برای اولین بار در سطح زندان‌های کشور برای زندان مرکزی اصفهان صادر شده در خصوص پرتونگاری و رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی افراد، تاکید و توصیه کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار