کد خبر: 667923
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۲
فريدون حسن
كمتر از 24 ساعت وقت لازم بود تا پس از حرف‌هاي جنجالي وزير ورزش كلاف سر در گم مذاكره با كار‌لوس كرش پيچيده‌تر از قبل شود.
 
صبح يك‌شنبه گودرزي در كنفرانس مطبوعاتي خود اعلام كرد تنها به دليل فشار افكار عمومي و نظر مساعد بازيكنان تيم‌ملي كه همه خواستار تمديد قرار‌داد كار‌لوس كرش بودند با او پاي ميز مذاكره نشستيم و الا مربيان بزرگي اعلام آمادگي كردند تا با ما همكاري داشته باشند.
 
بعد از جلسه پنج‌شنبه كفاشيان با كرش قرار بود روز‌ يكشنبه قرار‌داد نهايي امضا شود اما بنا به دلايلي كه براي هيچ كس مشخص نشد به دوشنبه موكول شد تا اينكه خبر رسيد كرش دوشنبه‌ شب براي هميشه ايران را ترك مي‌كند.  اينكه علت اين همه حاشيه و جار و جنجال چيست  بماند براي بعد، نكته در اينجاست كه اگر ماندن كرش خواست عمومي است پس چرا وزارت ورزش از اين در‌خواست عصباني است و فدراسيون فوتبال هر كاري مي‌كند تا كرش ماندني نباشد.
 
امروز ديگر ريز و درشت فوتبال مي‌دانند كه اختلاف سر‌مربي تيم‌ملي و فدراسيون فوتبال چيزي نيست كه با بر‌گزاري يك جلسه حل و فصل شود حتي وقتي بعد از جلسه پنج‌شنبه كرش اعلام كرد برنده جلسه امروز شخص علي كفاشيان بود مي‌شد تصور كرد كه اختلافات حل نشده باقي مانده و شايد كار به جدايي انجامد. اما صحبت‌ها و اظهار‌نظر‌هاي وزير ورزش مسئله‌اي نبود كه بتوان به سادگي از كنار آن گذشت. گودرزي يك تنه مقابل افكار عمومي و خواست ملي‌پوشان ايستاد تا خواسته يا ناخواسته به سود فدراسيون كفاشيان گام بر‌دارد. آنچه ديروز رسانه‌اي شد كابوسي است كه مدت‌هاست از آن فراري هستيم.
 
گودرزي در حالي عنوان مي‌كند مربيان بزرگي براي هدايت تيم‌ملي اعلام آمادگي كرده‌اند كه تا آنجا كه ما مي‌دانيم تنها گزينه جدي سوسيچ سر‌مربي بوسني بود كه البته اعلام كرد به هيچ عنوان به نيمكت ايران فكر نمي‌كند و قرار‌دادش را هم با بوسني تمديد كرد.
 
كرش خواسته‌هايي دارد كه منطقي يا غير‌منطقي در جلسات حضوري مورد تأييد قرار مي‌گيرد اما پس از آن با اضافه شدن بند يا بند‌هايي تعديل با تعويض مي‌شود و همين مسئله باعث شده تا تمديد قرار‌داد با او اينقدر طولاني و فرسايشي شود؛ مسئله‌اي كه اصلاً به صلاح تيم‌ملي نيست. كار‌لوس كرش به طور حتم بهترين نيست و به طور قطع مي‌توان گزينه‌هاي بسيار نامي‌تر و بهتر از او براي تيم‌ملي پيدا كرد اما آيا فدراسيون فوتبال واقعاً در جست‌و‌جوي چنين گزينه‌اي است؟ آيا دلال‌ها و سود‌جوياني كه همه جوره مي‌خواهند نام‌هاي مورد نظر خود را به نيمكت تيم‌ملي نزديك كنند بيكار مي‌نشينند تا كفاشيان و كميته روابط بين‌الملل بگردند و يكي بالا‌تر و فني‌تر از كار‌لوس كرش پيدا كنند.
 
اين پروسه فرسايشي قطعاً به ضرر تيم‌ملي است. كرش حتي اگر ضعيف باشد كه نيست امروز شرايط فوتبال ما را به خوبي درك مي‌كند. مي‌داند از كجا و چگونه بايد شروع كند و مي‌داند با چه بازيكناني بايد سر و كار داشته باشد. رفتن او شايد در طولاني مدت به سود فوتبال ايران تمام شود، البته شايد! اما در حال حاضر به طور قطع ضربه‌اي جبران‌ناپذير به فوتبال ملي ايران مي‌زند؛ ضربه‌اي كه از سوي وزارت ورزش و خود فدراسيون وارد مي‌شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار