معاون مطالعات و توسعه خدمات بيمهاي سازمان بيمه سلامت از بدهي 500 ميليارد توماني سه دستگاه دولتي به سازمان بيمه سلامت خبر داد.
بهمن برزگر در مورد مطالبات سازمان بيمه سلامت از دستگاههاي مختلف گفت: سازمان بيمه سلامت حدود 500 ميليارد تومان از دستگاههاي آموزش و پرورش، بهزيستي و بنياد شهيد طلب دارد به طوري كه اين مطالبه مربوط به سه ماه امسال و سالهاي قبل است كه هنوز تسويه نشده است. وي با اشاره به اينكه وزارت آموزش و پرورش 151 ميليارد تومان به ما بدهكار است، گفت: در سال جاري 85 ميليارد تومان به بدهي آنها در سال گذشته افزوده شده است.
وي گفت: طلب سازمان بيمه سلامت از سازمان بهزيستي 174 ميليارد تومان است كه بايد در سال جاري 83 ميليارد به صورت عليالحساب پرداخت ميكردند كه اينگونه نشد و بهزيستي در سال گذشته فقط 20 ميليارد تومان پرداخت كرد. وي همچنين به بدهي بنياد شهيد اشاره كرد و اظهار داشت: اين سازمان نيز 167 ميليارد تومان بدهكار است كه بدهي امسال آنها 90 ميليارد تومان ميشود. وي در مورد عدم پرداخت بدهي اين سازمانها گفت: مطالبات بيمه سلامت بايد در بودجه سازمانها لحاظ شود تا آنها بتوانند به راحتي نسبت به پرداخت آن اقدام كنند كه گويا اين گونه نشده است. به گفته برزگر خوشبختانه در سال جاري دولت منابع خوبي را به سازمان بيمه سلامت پرداخت كرده به طوري كه بدهي سازمانها باعث اختلال در كار ما نشده است و توانستيم مطالبات مراكز طرف قرارداد و وزارت بهداشت را به موقع و به روز پرداخت كنيم. وي گفت: براساس قانون سه ماه مهلت پرداخت مطالبات را داريم كه توانستهايم با كمك دولت پرداخت مطالبات را به روز كنيم.