کد خبر: 667534
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۵۰
نشست خبري پر سروصداي گودرزي در شيرودي
قديمي‌ترين ورزشگاه تهران ديروز ميزبان نشست خبري محمود گودرزي وزير ورزش بود. گودرزي براي اولين بار در 9 ماهي كه...
سعيد احمديان
قديمي‌ترين ورزشگاه تهران ديروز ميزبان نشست خبري محمود گودرزي وزير ورزش بود. گودرزي براي اولين بار در 9 ماهي كه از حضورش در سئول شمالي مي‌گذرد روبه‌روي خبرنگاران نشست و به سؤالات مختلفي كه در حوزه ورزش وجود دارد پاسخ داد و خيلي‌ها را از انتقادات صريحش بي‌نصيب نگذاشت تا نشست خبري دو ساعته او با رسانه‌ها در شيرودي پر از تيترهاي داغ باشد؛ نشستي كه فوتبال سهم زيادي در بين سؤالات خبرنگاران داشت. در اين نشست گودرزي از مجلس انتقاد كرد كه پاسخ استسفاريه‌هاي دولت را درباره دو‌شغله‌هايي كه براي رياست فدراسيون‌هاي ورزشي نامزد مي‌شوند نمي‌دهد و تأكيد كرد ترسي از استيضاح و كارت زرد و قرمز ندارد. از دبيرخانه شوراي عالي امنيت  ملي كه در دعواي حق پخش، سمت صداوسيما را گرفته انتقاد كرد و پرسيد چرا براي يك بار هم كه شده اين نهادها سمت ورزش را نمي‌گيرند، از فدراسيون فوتبال و تمديد قرارداد كرش هم صحبت كرد؛ صحبت‌هايي كه بوي رضايت نداشت و نشان داد رابطه او با كفاشيان چندان هم حسنه نيست. سر آخر هم تأكيد كرد كه تكرار مقام چهارمي در بازي‌هاي آسيايي تنها به يك تصادف و اتفاقي فراتر از پيش‌بيني‌ها نياز دارد و كاروان ايران در اينچئون در غير اين صورت روي پله پنجم يا ششم بازي‌هاي آسيايي مي‌ايستد.
 
كرش بدون كار كارشناسي ماندني شد
 
مي‌گويند وزير ورزش رابطه خوبي با فوتبال ندارد و بر‌خلاف فدراسيون فوتبال تمايلي به ماندن كرش بدون انجام كار كارشناسي ندارد. گودرزي در اين نشست خبري در مواجهه با اين انتقاد گفت: «نگاه ما به فوتبال سلبي نيست و نگاه ايجابي است و كاملاً مثبت نگاه مي‌كنيم. اگر بخواهيم پيرايه‌ها را از دامن ورزش پاك كنيم، به معني نابود كردن ورزش نيست. يكي از اين پاك كردن پيرايه‌ها، حذف غيرمتخصصان است كه در متن ورزش و به نام ورزش استفاده‌هاي زيادي از ورزش انجام داده‌اند. اين استفاده‌ها ممكن است مالي نباشد اما سوءاستفاده جايگاهي، مقامي و منزلتي صورت گرفته باشد. »
 
گودرزي همچنين درباره اينكه مخالف ماندن كرش است هم اين طور پاسخ داد: « بعد از جام جهاني در حالي كه مربيان بزرگي براي هدايت تيم ملي پيشنهاد داده بودند اما بدون كار كارشناسي همه از ‌ملي‌پوشان تا رسانه‌ها مي‌گفتند بايد كرش بماند در حالي كه عملكردمان مانند دوره‌هاي قبل بود. همه مي‌گفتند به ‌به به اين بازي و به به به اين باخت شرافتمندانه و حتي به خاطر آن شكست به خيابان‌ها هم آمدند. اگر دوره‌هاي قبل را ببينيم فرقي نمي‌كند. اين نگاه غلط است و بايد مبناي تحليل‌ها كارشناسي و دقيق باشد. به عنوان مشاور به فدراسيون گفتم اجازه نداريد هر شرايطي را قبول كنيد. ضمن حفظ منافع، شأن و منزلت خودمان نبايد اجازه بدهيم مربي رئيس فدراسيون شود و خودش قرارداد هتل را امضا كند. اين موضوع تهديدي براي رئيس فدراسيون است. وزارت ورزش به هيچ‌وجه اين هزينه را نخواهد پذيرفت و به فدراسيون هم گفته‌ايم كه پول كرش را بايد خودشان بدهند. »
 
 
فضاي ورزش را امنيتي مي‌كنند
 
ماجراي حق پخش تلويزيوني و نامه دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي مبني بر اينكه فدراسيون اجازه ندارد جلوي ورود دوربين‌ها به ورزشگاه‌ها را بگيرد هم سفره دل وزير را باز كرد: «دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي، فدراسيون فوتبال و وزارت ورزش را براي احقاق حق از صدا و سيما منع كرد. هميشه موضوعات امنيتي به ضرر ورزش است و حق آن ضايع مي‌شود. چرا دبيرخانه شوراي عالي امنيت ملي كه مصوبه آن براي ما واجب‌الاجراست يك بار به نفع ورزش عمل نمي‌كند. تيم‌هاي ما در ليگ برتر بايد از حق پخش تلويزيوني استفاده كنند تا من كاسه گدايي براي اينكه تيم‌هايمان زمين نخورند جلوي اسپانسرها به دست نگيرم. صلاح است فوتبال 180 ميليارد تومان نگيرد، ولي آنها كه درآمدي بسيار بيشتر دارند از 180 ميليارد خود نگذرند.»
 
ترسي از استيضاح ندارم، مجلس پاسخ دهد
 
به تعويق افتادن انتخابات برخي فدراسيون‌ها و بلاتكليف ماندن پست رياست آن هم سؤال ديگري بود كه ديروز از گودرزي پرسيده شد. دست نگه داشتن براي جلوگيري از تباني و البته تأخير مجلس درباره پاسخ به استسفاريه‌اي درباره اينكه يك نماينده مجلس مي‌تواند به صورت همزمان رئيس فدراسيون هم باشد از جمله علت‌هايي بود كه گودرزي در اين تأخير مطرح كرد: «تيراندازي رئيسش نماينده مجلس بوده كه قرار بود به مدت دو ماه استفساريه بياورد كه تعلل كرد. مجلس است ديگر. بعضي اوقات مسائل شكل و بوي سياسي به خود مي‌گيرد. من واهمه‌اي از گرفتن كارت زرد، قرمز يا استيضاح ندارم. ما تا الان موفق نشده‌ايم استفساريه بگيريم. يك موقع قوه مقننه مي‌گويد شغل است، يك موقع قوه قضائيه مي‌گويد نيست. بين اختلاف نظر اين دو قوه مانده‌ايم كه چه كار كنيم و طرف چه كسي را بگيريم. » وزير همچنين از حضور همزمان رضازاده در شوراي شهر و فدراسيون وزنه‌برداري انتقاد كرد و گفت: «فدراسيون قايقراني به دليل همين دو شغله بودن تعليق شد. ما تلاش مي‌كنيم هيچ‌كسي را حذف نكنيم. بنده دو بار به حسين رضازاده تذكر دادم تا وضعيت خود را سريع‌تر مشخص كند كه در شوراي شهر مي‌ماند يا در وزنه‌برداري. ترجيح ما اين است كه چون او ورزشكار است در وزنه‌برداري بماند. رضازاده قول داده اين كار را انجام دهد. »
 
چهارمي گوانگژو تصادف بود، در اينچئون پنجم يا ششم مي‌شويم
 
فشارهايي كه اين روزها روي وزارت و كميته ملي المپيك براي تكرار مقام چهارمي دوره قبل در گوانگژو وجود دارد، سؤال بعدي از وزير درباره اين رقابت‌ها  بود. گودرزي در اين باره گفت: «جايگاه چهارم ما در دوره گذشته براساس بررسي‌هاي ما يك تصادف بوده؛ از اين جهت كه مجموع مدال‌هاي ما در بازي‌هاي آسيايي گذشته 59 مدال بود و رقيب بعدي ما كه از ما پايين‌تر قرار گرفت، 79 مدال گرفته بود. يعني 20 مدال بيشتر از مجموع مدال‌هاي ما. يعني يك طلاي بيشتر منجر به توفيق يك پله‌اي ما در مجموع شد. اگر در اين دوره يكي از اين 20 مدال طلا شود، ما پايين‌تر قرار مي‌گيريم و اين يك احتمال فني است. ما براساس كارشناسي‌هايي كه صورت داديم، احتمال اينكه 20 مدال طلاي دوره قبل را تكرار كنيم وجود دارد اما اينكه رقيب ما از 25 مدال اختلافي دوره گذشته چند طلا بيشتر بگيرد نيز وجود دارد. اين تحليل‌ها و بررسي روند نتيجه‌گيري ما در بازي‌هاي آسيايي، نشان مي‌دهد كه ما در اينچئون پنجم يا ششم مي‌شويم. هر چند در ورزش هميشه تصادف وجود دارد و احتمال اينكه ما به جايگاه چهارم برسيم هم همچنان وجود دارد. »
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار