کد خبر: 667369
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۳
یک اروپایی که با حضور در سوریه به جمع تروریست‌های داعش پیوسته‌ بود در حملات اخیر ارتش سوریه به مواضع این گروه کشته شد.
ابنا: یکی از جلادان اروپایی داعش که در هفته‌های گذشته تصاویری از اقدامات وحشیانه خود را در فیسبوک منتشر کرده بود، در حملات اخیر ارتش سوریه به مواضع این گروه تروریستی به هلاکت رسید.

«لاوریم مهاجری» بعد از انتشار تصاویری از سر بریدن مردم عادی و همچنان نظامیان سوری به شهرت رسید. چند روز قبل وی تصاویری جدید از اقدامات خود در سربریدن افراد مختلف را در فیسبوک منتشر کرد که این حرکت وی موجب برگزاری نشست امنیتی در کوزوو شد.

مقامات عالی رتبه کوزوو و وزیر کشور آن پس از بررسی این تصاویر و انجام گفتگوهای مفصل اعلام کردند که به هیچ گروه افراطی اجازه فعالیت در این کشور را نخواهند داد.


درهمین رابطه امام جماعت کوزوو به دلیل تلاش برای جمع آوری نیروی برای جنگیدن در عراق و سوریه بازداشت شد.

امام جماعت کوزو به علت جمع کردن ۴۰ مرد برای جنگیدن در عراق و سوریه بازداشت شده است.

«باکی کلانی» سخنگوی پلیس کوزوو گفت: پلیس کوزوو در نتیجه تحقیقات مداوم امروز دو نفر مظنون را به ارتکاب جرم جنایی به خطر انداختن نظم قانون اساسی و امنیت در جمهوری کوزوو بازداشت کرده است. این دو فرد در پی بازداشت ۴ نفر دیگر در شهر کاکانیک در ماه ژوئن دستگیر شدند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۲
0
0
لعنت خدا بر چهره كثيفش
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
0
0
لعنت بر تمام دشمنان اهل بیت معصوم پیامبراعظم ص وتمام اعضای گروهک کافر داعش وتمام حامیانشان از وهابی ها وصهیونیستهاو سران منافق کشورهای عربی حامی آنها
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار