کد خبر: 667347
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۷:۲۶
اين بازيکن پيشين تيم ملي ايتاليا مي‌گويد نسبت به توانايي پيپو اينزاگي هيچ شکي ندارد اما فقط در صورتي که ميلان يک بازيکن بزرگ به خدمت بگيرد.
به گزارش "ورزش سه"، روسونری با انتقال بالوتلی به لیورپول موافقت کرده اما هنوز جایگزینی برای این بازیکن به خدمت نگرفته است.

گتوزو همچنین درباه ی حسش به آث میلان میگوید:این باشگاه در قلب من است و هنوز آن اشتیاق بزرگ به میلان را در وجودم دارم.

او درباره ی اینزاگی میگوید: من به توانایی و شخصیت پیپو ایمان دارم و میدانم که اگر یک ستاره ی بزرگ در تیمش داشته باشد قطعا نتایج بهتری کسب خواهد کرد.

گتوزو همچنین درباره ی بالوتلی می‌گوید: من زیاد در این باره صحبتی ندارم غیر از اینکه بگویم او یک مهاجم بزرگ و با استعداد است ولی خیلی چیزها را باید یاد بگیرد از جمله اینکه هیچ فرقی بین او و بازیکنان دیگر وجود ندارد.

او درباره ی کونته هم صحبت کرد : کونته انتخاب درستی بود . من هیچ شکی نسبت به تواناییش ندارم . او یک انسان برنده است و عقاید روشنی دارد . او می‌داند چه می‌خواهد و تیم ملی را در راهی که همه ی ما دوست داریم به پیش خواهد برد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار