کد خبر: 667320
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۵
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان، از فعالیت ۴۳۰ هزار بسیجی جوان در ۲۲ قشر مختلف استان همدان خبرداد.

سردار غلامعلی ابوحمزه گفت: پرداختن به موضوع اقتصاد مقاومتی به عنوان یکی از راهکارهای اساسی در راستای استحکام نظام اسلامی به شمار می رود.
وی با بیان اینکه باید به خودکفایی اقتصادی در کشور برسیم، افزود: سپاه، بسیج و سایر دستگاه های اقتصادی کشور توجه ویژه ای به این موضوع دارند و اردوهای جهادی باعث آبادانی و توسعه مناطق محروم جامعه می شود که این مهم از طریق دانشجویان، دانش آموزان و سایر اقشار بسیجی صورت می گیرد.
فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) استان همدان با اشاره به خدمات رسانی اردوهای جهادی در سال گذشته، ابراز کرد: 4 هزار و 42 نفر دانشجو در قالب 58 گروه جهادی در مناطق محروم استان همدان خدمت رسانی کردند.
سردار ابوحمزه با بیان اینکه 27 هزار و 97 نفر در قالب 132 گروه جهادی یکروزه شامل بسیج محلات، دانش آموزی، عشایر و کارمندان طی سال گذشته ارائه خدمت کردند، خاطرنشان کرد: همچنین 2 هزار و 643 نفر در قالب 134 گروه جهادی هفت روزه اعم از بسیج محلات، ورزشکاران، طلاب، فرهنگیان و پیشکسوتان در مناطق محروم حضور یافتند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار