کد خبر: 667184
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۰:۳۴
سپاهان و فولاد؛ جنگ صدرنشيني در فولاد شهر
ليگ چهاردهم از همين هفته‌هاي اول با بازي‌هاي جذاب پيگيري مي‌شود و...
سعيد احمديان
ليگ چهاردهم از همين هفته‌هاي اول با بازي‌هاي جذاب پيگيري مي‌شود و هر هفته يك يا دو بازي حساس و مهم دارد مانند هفته پنجم كه از امروز آغاز مي‌شود. امروز مي‌توانيد به تماشاي دو فوتبال داغ بنشينيد، رويارويي استقلال و پيكان كه تقابل رحمتي با تيم سابقش است، ديگري هم جدال سپاهان و فولاد كه آمپر گرماي ليگ را به بالاترين درجه مي‌رساند، رويارويي سپاهان صدرنشين با فولادي كه كم كم با اسكوچيچ در حال نزديك شدن به روزهاي خوب فصل گذشته است. البته چهار بازي ديگر هفته پنجم هم هر كدام جذابيت‌هاي خودش را دارد؛ هفته‌اي كه فردا اختتاميه آن بازي پرسپوليس و پديده و بازي راه‌آهن و ملوان است.
 
 پيكان – استقلال، امروز ساعت 19:10
 
ضرب‌المثل كوه به كوه نمي‌رسد حكايت مسابقه امروز پيكان و استقلال است؛ مسابقه‌اي كه جدا از حساسيت‌هايي كه با توجه به جايگاه دو تيم در جدول دارد، رو در‌رو شدن جداشده‌هاي آبي‌پوش با تيم سابق‌شان است. مهدي رحمتي و جي لويد ساموئل كه تا فصل گذشته در استقلال بازي مي‌كردند حالا براي ليگ چهاردهم لباس پيكان را مي‌پوشند و امروز بايد مقابل هم‌تيمي‌هاي فصل گذشته‌شان به ميدان بروند. اين رويارويي با جدايي پرحاشيه و پر سرو صداي رحمتي از استقلال، حساس‌تر هم شده است. حالا او و ساموئل براي نشان دادن اينكه جدايي‌شان از استقلال ربطي به مسائل فني نداشته به دنبال بهترين نمايش‌شان مقابل آبي پوشان تهراني هستند تا اين مسابقه رنگ انتقام هم بگيرد.
 
 
جدا از اين حساسيت‌ها، در شرايطي استقلال برابر پيكان قرار مي‌گيرد كه شاگردان قلعه‌نويي با پيروزي كه هفته گذشته به دست آوردند بيخ‌گوش سپاهان صدرنشين هستند. آنها هفته گذشته توانستند سايپا را در يك بازي دراماتيك با نتيجه 3 – 2 شكست دهند تا 9 امتيازي و هم امتياز سپاهان شوند و تنها به خاطر تفاضل گل پايين‌تر از سپاهان و فولاد در رده سوم قرار بگيرند. اين پيروزي همچنين توانست آبي‌پوشان را كه هفته قبلش به سپاهان باخته بودند دوباره در مسير صعودي قرار دهد. حالا در هفته پنجم حريف استقلال، پيكان است و آبي‌ها براي ماندن در كورس مدعيان چشم به سه امتياز اين مسابقه دارند.
 
 
با اين حال قلعه‌نويي مي‌گويد كه پيكان تيم خطرناكي است و شاگردانش بايد خودشان را براي يك مسابقه سخت آماده كنند. سرمربي استقلال ديروز در نشست خبري پيش از بازي گفت: « قطعاً مسابقه سختي براي ما خواهد بود. ما بازي پيكان و گسترش را آناليز كرديم و مي‌دانيم كه پيكان تيم خطرناكي است، با اين حال نقاط ضعفي دارد كه ما روي اين نقاط ضعف كار كرديم. تيم ما هم به خودباوري خوبي رسيده و تمرينات مناسبي را هم پشت سرگذاشته است.
 
 
اين نشانه خوبي است كه تيم ما يكدل شده و همه براي موفقيت تلاش مي‌كنند.» او در ادامه گفت كه از خط دفاعي استقلال بر‌خلاف هفته‌هاي اول راضي است و در بازي امروز دغدغه‌اي در اين‌باره ندارد: « با تغييراتي كه در خط دفاعي ايجاد كرديم، در ديدارقبلي  برابر سايپا دروازه‌بان ما كمترين فشار را تحمل كرد. ما بازيكنان جواني داريم كه مي‌توانند به خوبي در خدمت تيم باشند و به ساختار دفاعي ما كمك كنند. »
 
 
در سوي ديگر پيكان قرار دارد؛ تيمي كه با منصور ابراهيم زاده شروع خوبي در ليگ چهاردهم نداشته و سفيد‌پوشان پيكان با دو باخت و دو مساوي و كسب تنها دو امتياز تيم چهاردهم جدول هستند. اين نتايج در شرايطي است كه اين تيم تازه ليگ برتري شده، با صرف هزينه‌هاي ميلياردي كه حتي از سقف 15 ميليارد تعيين شده سازمان ليگ هم بالاتر رفت و جذب نام‌هاي بزرگ به دنبال درخشش در فصل جديد بود تا آسانسور ليگ نشود و مانند چند فصل پيش بين دسته اول و ليگ برتر رفت و آمد نداشته باشد. حالا پيكاني‌ها مي‌خواهند در بازي با استقلال همه چيز را جبران كنند و انگيزه بالايي براي اين مسابقه دارند. ابراهيم‌زاده ديروز گفت: «خاصيت ديدار با استقلال و پرسپوليس اين است كه يك تيم بدون تمرين هم انگيزه بالايي براي بازي با اين دو تيم دارد. ما تلاش مي‌كنيم بهترين بازي‌‌مان را برابر اين تيم ارائه كنيم. »
 
 سپاهان – فولاد، امروز ساعت 19
 
حساس‌ترين مسابقه هفته پنجم نبرد فولاد مدافع عنوان قهرماني و صدرنشين فعلي ليگ برتر است. سپاهان با 9 امتياز در حالي صدرنشين ليگ است كه فولاد هم با 9 امتياز تنها به خاطر تفاضل گل پايين‌تر از زرد‌پوشان اصفهاني در رده دوم ايستاده تا نبرد تيم‌هاي اول و دوم جدول تنور هفته پنجم ليگ را داغ داغ كند. سپاهان در حالي ميزبان فولاد است كه بعد از سه برد پياپي هفته گذشته به نفت تهران باخت تا نوار بردهاي اين تيم قطع شود، شكستي كه كرانچار اعتقاد دارد به موقع اتفاق افتاد تا بازيكنانش مغرور نشوند. حالا آنها براي جبران نتيجه هفته قبل فولاد را رو‌در‌روي خودشان مي‌بينند؛ تيمي كه چسبيده به آنها در جدول در انديشه رسيدن به صدر است.
 
 
شاگردان اسكوچيچ كه ليگ را با شكست شروع كردند، در سه هفته بعد با سه برد پشت سر هم تبديل به همان تيم مدعي فصل گذشته شده‌اند. آنها در آخرين بازي‌شان هفته گذشته توانستند در دربي اهواز، استقلال صنعتي را شكست دهند و آماده رويارويي با سپاهان شوند. با اين وجود آمار قرمز پوشان خوزستاني در ديدار با سپاهاني‌ها چندان اميدوار كننده نيست. در 9 سالي كه فولادخوزستان به ليگ‌برتر برگشته، تنها يك بار سپاهان را برده است، پنج بازي مساوي شده و در شش بازي هم بازنده شده است.
همچنين اين مسابقه ديدار دو ستاره فصل گذشته فولاد يعني لوسيانو پريرا و عبدالله كرمي با تيم سابق‌شان هم است. اين دو بازيكن كه فصل پيش نقش زيادي در قهرماني فولاد داشتند در فصل جديد به سپاهان پيوسته‌اند و امروز با همبازيان قديمي‌شان روبه‌رو مي‌شوند.
 
 ساير برنامه بازي‌هاي امروز
 
سايپا - نفت تهران، ساعت 18
تراكتورسازي - صباي قم، ساعت 18
استقلال صنعتي - ذوب‌آهن، ساعت 19:15
نفت مسجدسليمان - گسترش فولاد، ساعت 19:15
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار