کد خبر: 666292
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۱
رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: بیش از 400 میلیارد ریال اعتبار امسال برای مقابله با بیابان زایی در کشور اختصاص یافته است.
فاطمه قاسمی

ˈخداکرم جلالیˈ رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در جمع خبرنگاران در اراک افزود: 300 میلیارد ریال این اعتبارات از محل اعتبارات ملی و بقیه استانی است.

وی ادامه داد: پروژه ترسیب کربن در سالجاری با استفاده از این اعتبارات و مشارکت مردم در 18 استان کشور در حال اجرا است.

رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور خاطر نشان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی و شرایط اقلیمی ایران که در منطقه خشک و نیمه خشک واقع شده حدود سه درصد بیابان های جهان در این کشور قرار دارند.

جلالی بیان کرد: حدود شش هکتار از بیابان های سطح کشور تحت تاثیر فرسایش شدید بادی قرار دارند که باید به سرعت در قالب برنامه قوی عملیاتی از رشد آن در کشور جلوگیری کرد.

وی گفت: این کانون های بحرانی فرسایش به دلیل ایجاد گرد و غبار، طوفان و خسارت هایی زیادی را برای کشور رقم زده اند و به همین منظور مهار این کانونها در اولویت مقابله با بیابان زایی قرار دارند.

استاندار استان مرکزی از اجرای پروژه مشترک بین المللی ترسیب کربن در این استان با کشورهای همسایه خبرداد و گفت: مذاکره های اولیه آن انجام شده است که با تصویب نهایی اجرای این پروژه با کشورهای همسایه شرقی آغاز می شود.

ˈ
محمد حسین مقیمیˈ افزود: این پروژه با کمک سازمان ملل متحد به منظور جلوگیری از ورود ریزگردهای خارجی که از کشورهای همسایه به جمهوری اسلامی ایران وارد اجرا خواهد شد.

وی با یادآوری اجرای پروژه ترسیب کربن طراز ناهید ساوه ادامه داد: اجرای این پروژه با پدیده بیابان زایی در این منطقه جلوگیری می کند و موجب بارورتر شدن مراتع و احیای آنها می شود.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل در جمهوری اسلامی ایران در این آیین گفت: پروژه طراز ناهید ساوه با کمک سازمان ملل متحد، دولت جمهوری اسلامی ایران، سازمان مراتع و جنگل داری و مقامات محلی در این منطقه اجرایی شده است.

ˈ
گری لوئیسˈ افزود: استان مرکزی یکی از سه استانی است که این پروژه در آن انجام شده است که افزودن 12 مرکز جدید به این پروژه در دستور کار این سازمان قرار دارد.

وی اجرای پروژه ترسیب کربن در استان های دیگر را از برنامه های سازمان ملل متحد در ایران عنوان کرد و ادامه داد: هدف از اجرای این پروژه ها به عقب راندن بیابان ها و ایجاد فضای سبز و کمربند سبز است
.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار