کد خبر: 665984
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۰:۴۴
افزايش جابه‌جايي 22 ميليوني در مهر ماه
قائم مقام معاون شهردار تهران گفت: دانش‌آموزان مي‌توانند با مراجعه به سايت شهرداري تهران جهت دريافت كارت تخفيف 50 درصدي حمل و نقل عمومي ثبت‌نام كنند.
بيژن سوراني
قائم مقام معاون شهردار تهران گفت: دانش‌آموزان مي‌توانند با مراجعه به سايت شهرداري تهران جهت دريافت كارت تخفيف 50 درصدي حمل و نقل عمومي ثبت‌نام كنند.

حجت‌الله بهروز در نخستين جلسه ستاد استقبال از مهر قلم كه با حضور قائم مقام معاون شهردار تهران، رئيس پليس راهور تهران بزرگ و جمعي از نمايندگان دستگاه‌هاي ديگر برگزار شد، با اشاره به اينكه بر اساس مصوبه شوراي اسلامي شهر تهران به دانش‌آموزان در بخش حمل و نقل عمومي 50 درصد تخفيف داده مي‌شود، گفت: با توجه به اينكه اين مصوبه دير ابلاغ شد، در بخش زيرساخت‌ها با مشكل مواجه بوديم اما اكنون با هماهنگي‌هاي به عمل آمده سايت شهرداري تهران آماده ثبت‌نام دانش‌آموزان جهت دريافت كارت تخفيف دانش‌آموزي است. 

وي با تأكيد بر اينكه دانش‌آموزان مي‌توانند با مراجعه به سايت شهرداري تهران جهت دريافت كارت تخفيف 50 درصدي استفاده از حمل و نقل عمومي ثبت‌نام كنند، تصريح كرد: كارت‌هاي مذكور با پست تا قبل از مهر ماه براي دانش‌آموزان ارسال خواهد شد.

 8 هزار راننده تاكسي ويژه سرويس مدارس
قائم‌مقام معاون شهردار تهران در ادامه با اشاره به آغاز فرايند ساماندهي سرويس مدارس اظهار كرد: آموزش رانندگان سرويس مدارس از ابتداي شهريور ماه آغاز خواهد شد كه بر اين اساس 8هزار راننده تاكسي ويژه سرويس مدارس در يك دوره نيم روزي تحت آموزش‌هاي صحيح رانندگي و رفتارهاي روانشناختي رفتار با كودك قرار مي‌گيرند.
بهروز تصريح كرد: به تمامي مناطق ابلاغ شده نسبت به اصلاح تجهيزات ترافيكي و ساماندهي معابر منتهي به حريم مدارس اقدام كنند و چنانچه مدرسه‌اي درخواستي داشت، اعمال شود.

 جابه‌جايي 22 ميليوني در مهر ماه
وي با تأكيد بر اينكه پيش‌بيني مي‌شود از ابتداي مهرماه شاهد افزايش 2 ميليوني مسافران ناوگان حمل و نقل عمومي باشيم، گفت: با افزايش جابه‌جايي‌ها، حجم جابه‌جايي به 22 ميليون خواهد رسيد كه بر اساس تمهيدات پيش‌بيني شده 60 درصد جابه‌جايي مسافران در شهر با حمل و نقل عمومي صورت خواهد گرفت.  وي با بيان اينكه 13 ميليون جابه‌جايي در ابتداي مهر ماه از طريق حمل و نقل عمومي از جمله مترو، تاكسي و اتوبوس صورت خواهد گرفت، اظهار داشت: كاهش سرفاصله حركت قطارها، استفاده از تمام ظرفيت تاكسي و اتوبوس در خطوط از جمله برنامه‌هاي معاونت حمل و نقل در مهر ماه است.  به گفته بهروز اكنون بازسازي و نوسازي 450 دستگاه اتوبوس فرسوده به منظور استفاده در خطوط در دست اجراست. در عين حال كه ورود 200 دستگاه اتوبوس دوكابين نيز در دستور كار قرار دارد.

 نصب برچسب سرويس مدارس تا پيش از مهرماه
احمد رضا ايماني، رئيس انجمن اوليا و مربيان شهر تهران نيز در اين نشست گفت: خوشبختانه امسال پيش از مهرماه وضعيت نرخ كرايه سرويس مدارس نيز مشخص شد و در اين ميان انتظار مي‌رود تا پيش از بازگشايي مدارس برچسب سرويس‌ها نيز آماده و روي خودروها نصب شود.  وي ادامه داد: خوشبختانه در بحث آموزش رانندگان سرويس مدارس اقدامات خوبي صورت گرفته است. چنانچه سال گذشته 5 هزار راننده تحت آموزش قرار گرفتند و امسال قرار شده تمامي راننده‌هاي سرويس مدارس تحت آموزش قرار گيرند.  ايماني تصريح كرد: آموزش راننده‌هاي سرويس مدارس در چندين زمينه از جمله اخلاق حرفه‌اي، آرامش و نشاط راننده، كنترل خشم، مسئوليت‌پذيري در مقابل سلامتي و جان دانش‌آموزان و مديريت زمان صورت مي‌گيرد.  وي خاطر نشان كرد: انتظار مي‌رود نظارت بر نحوه عملكرد سرويس مدارس در طول سال تحصيلي به خوبي صورت گيرد و تنها محدود به مهرماه نباشد تا بتوانيم خدمات‌رساني مناسبي را به دانش‌آموزان و خانواده‌هايشان داشته باشيم.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
خدایی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۰۱
0
0
باسلام
هنوز خبری از ثبت نام برای دانشجویان نمیباشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار