کد خبر: 665810
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۵
بر اساس مصوبه هیأت وزیران یازدهم که طی روزهای اخیر با امضای معاون اول رئیس‌جمهور به پنج نهاد دولتی ابلاغ شده، مصوبه دولت سابق درباره تغییر کاربری به استناد اختیارات اصل 138 قانون اساسی لغو شده است.

خبرگزاری ایسنا: در حالی که بر اساس مصوبه وزیران عضو کمیسیون امور زیربنایی، صنعت و محیط زیست دولت دهم در اواخر سال 1388 مقرر شده بود 3 بند به تصویب‌نامه سال 1387 دولت درباره تغییر کاربری اراضی اضافه شود، این مصوبه لغو شد.

صبحانه آنلاین نوشت: طبق مصوبه دولت دهم که در اردیبهشت سال 1389 به امضای محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور سابق کشورمان رسید، مقرر رشده بود مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، صنوف مزاحم داخل شهری که به حریم شهر منتقل می‌شوند و محل‌های عرضه محصولات تولیدات روستایی و کشاورزی با تشخیص سازمان جهاد کشاورزی استان شامل تسهیلات تغییر کاربری شوند و دستگاه‌های دولتی همکاری لازم را در اسرع وقت با این درخواست‌کنندگان داشته باشند.

لغو مجوز احمدی‌نژاد برای تغییر کاربری اراضی

اما بر اساس مصوبه هیأت وزیران یازدهم که طی روزهای اخیر با امضای معاون اول رئیس‌جمهور به 5 نهاد دولتی ابلاغ شده، این مصوبه به استناد اختیارات اصل 138 قانون اساسی لغو شده است.

لغو مجوز احمدی‌نژاد برای تغییر کاربری اراضی

بر این اساس، تنها جدول مصوب سال 1387 دولت نهم درباره تسهیلات اختصاصی برای تغییر کاربری جهت برخی خدمات خاص همچنان معتبر و قابل استناد خواهد بود که شامل مواردی چون طرح‌های گردشگری، مجتمع‌های خدماتی رفاهی بین‌راهی، مساجد، پارکینگ های عمومی، باغ وحش، نمایشگاه‌های بین‌المللی، جایگاه‌های عرضه سوخت، محل دفن فاضلاب، کشتارگاه‌ها و گورستان‌ها خواهد بود.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عبد الله منتقد
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۹
0
0
با اين حركات خدمات آقاي احمدي نژاد را نيم توانيد از بين ببريد . كاش نصف او به مملكت خدمت مي كرديد ، بعد توهين مي كرديد !!! حسادت و لجاجت هم حدي دارد !
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار