کد خبر: 665264
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۲
فريدون حسن
به جرئت مي‌توان گفت فقط در فوتبال ايران است كه اتفاقات عجيب و غريبي رخ مي‌دهد كه از شنيدن آن شوكه مي‌شويم و مات و مبهوت يكديگر را نگاه مي‌كنيم.
 
در حالي كه عنوان مي‌شد قرارداد با كرش و ادامه همكاري با مربي پرتغالي براي هدايت تيم‌ملي در جام ملت‌هاي آسيا و حتي مقدماتي و جام جهاني 2018 روسيه قطعي است ناگهان خبر رسيد پيش‌قرار‌داد ارسالي براي كار‌لوس كرش با آنچه در حضور او به توافق طرفين رسيده تفاوت دارد؛ نكته‌اي كه ديروز حتي مورد تأييد رئيس خنده‌روي فدراسيون فوتبال هم قرار گرفت.
 
علي كفاشيان ديروز اعلام كرد كرش نبايد از تغيير و بند‌هاي جديدي كه به قرار‌دادش اضافه شده ناراحت شود. اين نوع اظهار‌نظر اينقدر در نوع خود بي‌نظير است كه حتي علاقه‌مندان به فوتبال ايران و هواداران را كه سال‌هاست به اين تصميمات خلاف عرف حرفه‌اي فوتبال در ايران عادت كرده‌اند نيز شوكه كرده است. سؤال اين است مگر مي‌شود يك طرف قرار‌داد پس از توافق‌ اوليه با طرف ديگر برخي موارد توافقي را تغيير دهد و بند‌هاي ديگر به آن اضافه كند و آن را براي طرف مقابل ارسال كند و توقع داشته باشد بدون ابراز ناراحتي و اعتراض آن را امضا هم بنمايد.
 
 
داستان كرش و فدراسيون فوتبال دوباره در حال بحراني شدن است و اين در حالي است كه فرصت چنداني براي تيم‌ملي باقي نيست و بد‌تر از آن اينكه اين روز‌ها و پس از پايان هفته سوم رقابت‌هاي ليگ بر‌تر باز هم از سوي برخي مربيان تيم‌ها جوي عليه سر‌مربي تيم‌ملي به راه افتاده كه بله مقصر اصلي فوتبال تدافعي و نازيباي تيم‌هاي باشگاهي تيم‌ملي و سر‌مربي آن است! جالب اينجاست كه چنين اظهار‌نظر‌هايي از سوي كساني مطرح مي‌شود كه تيم‌شان بعد از سه هفته گل نزده است و باز جالب‌تر اينكه در غياب سر‌مربي تيم‌ملي هيچ كدام از آقايان فدراسيون‌نشين نيز در مقام دفاع از كرش پاسخ مناسبي به اين ايراد‌هاي بني‌اسرائيلي نمي‌دهند.
 
آنچه به نظر مي‌رسد اين است كه اختلاف به وجود آمده ميان سر‌مربي تيم‌ملي و رؤساي فدراسيون به خصوص كفاشيان پيش از آغاز رقابت‌هاي جام جهاني تنها به صورت مقطعي و شايد ظاهري حل شده بود و تنها براي فاصله گرفتن از تنور داغ رقابت‌هاي جام جهاني و از تب و تاب افتادن ماجرا اين طور وانمود شد كه اختلافات حل شده اما حالا كه سر‌مربي در ايران نيست و عملاً تيم‌ملي هم تعطيل است فرصت مناسبي است كه طرح‌هاي قبلي اجرا شود؛ طرح‌هايي كه بلافاصله پس از جام جهاني به دليل فشار افكار عمومي قابل اجرا نبود.
 
كار‌لوس كرش هفته گذشته در پي اظهارات عباس ترابيان مبني بر اينكه قرار‌داد با كرش را قطعي ندانيد عنوان كرده بود كه اظهارات كساني را كه در جلسه مشترك ما حضور نداشتند باور نكنيد، چرا كه صحت ندارد اما حالا با ديدن پيش قرار‌داد ارسالي حتماً به اين مي‌انديشد كه شايد بايد بيشتر به حرف‌هاي ترابيان توجه مي‌كرد.
 
 
گفته مي‌شود كرش پنج‌شنبه به ايران مي‌آيد. به طور حتم روز‌هاي آينده روز‌هاي پر‌التهابي براي تيم‌ملي است؛ روز‌هايي كه شايد براي آينده فوتبال ايران روز‌هاي چندان خوشايندي نباشد. آسمان فوتبال ملي دوباره در حال ابري شدن است و اين در شرايطي است كه رقبا خود را آماده حضوري قدرتمند در استرالياي 2015 مي‌كنند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار