کد خبر: 664999
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۴
یک روزنامه ترکیه‌ای نوشت که اطلاعات این کشور موفق به شناسایی و نابودی یک تیم ترور 5 نفر سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) در خاک این کشور شده است.
فارس: روزنامه «تقویم» ترکیه در شماره روز شنبه خود اعلام کرد که سازمان اطلاعات و امنیت ترکیه «میت» اعلام کرد که موفق شده یک تیم ویژه ترور شخصیت‌های سیاسی وابسته به «موساد» (سازمان جاسوسی رژیم صهیونیستی) را در خاک ترکیه که از مرز سوریه وارد شدند، رصد کند و تمام 5 نفر این تیم را به قتل برساند.

بر اساس گزارش این روزنامه، تلاش‌های اطلاعاتی رژیم صهیونیستی برای بر هم زدن آرامش سیاسی ترکیه بیش از چند بار خنثی شده است و این بار مجددا از طرف موساد و با تیمی آشنا به جغرافیای منطقه و زبان ترکی تکرار شد.

تقویم نوشت که این تیم ۵ نفره در ابتدای ورود به خاک ترکیه، در مرز سوریه شناسایی شدند اما تحت نظارت، اجازه پیشرفت به آنها داده شد تا از نقشه آنها اطمینان به عمل آید و در نهایت به وسیله اطلاعات ترکیه کشته شدند.

این روزنامه همچنین نوشت که اجساد این تیم اسرائیلی در مسیری در داخل خاک سوریه رها شدند و زمانیکه اسرائیلی این خبر را دریافت کرده، از این حادثه شوکه شده و اکنون در حال تحقیق درباره این است که جاسوس احتمالی که اطلاعات را به طرف ترکی داده است، شناسایی کند.

این خبر در حالی منتشر می‌شود که پیش از این برخی گزار‌ش‌های خبری از هماهنگی میان موساد و میت خبر می‌داد تا جایی که برخی فلسطینی‌ها ترور برخی شخصیت‌های خود در کشورهایی مانند امارات، اردن و لبنان را بی ارتباط با همکاری اطلاعات سرویس اطلاعاتی ترکیه نمی‌دانند؛ بخصوص لبنان که تاکنون موفق شده است ده‌ها جاسوس اسرائیل را کشف و شناسایی و بازداشت کند.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
0
0
باز برای کم رنگ جلوه نشان دادن خبر را اخر سر به ضد ترکیه ای برگردوندید.این ترور اردوغان بود قبل انتخابات.مثل اینکه شما این قسمت را یادتون رفت؟
نترسید با این کارها اردوغان محبوب نمی شه.دیگه دست اردوعان رو شده.
ناشناس
|
UNITED STATES
|
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۷
0
0
باز برای کم رنگ جلوه نشان دادن خبر را اخر سر به ضد ترکیه ای برگردوندید.این ترور اردوغان بود قبل انتخابات.مثل اینکه شما این قسمت را یادتون رفت؟
نترسید با این کارها اردوغان محبوب نمی شه.دیگه دست اردوعان رو شده.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار