کد خبر: 664915
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۸:۰۱
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه سمنان:
مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت: عاشورا، غدیر و مهدویت ریشه‌های قدرت نرم جمهوری اسلامی هستند و رمز ماندگاری ما این شاخصه‌‏ها است.

حجت‌الاسلام محمود شکری در همایش انس و مودت و تکریم از بازنشستگان سپاه استان سمنان که با حضور فرمانده سپاه استان سمنان، مسئولان استان و شهرستان‌ها در اردوگاه شهید کلاهدوز شهمیرزاد برگزار شد، اظهار داشت: باید در کنار تقویت هیئت‏‌های مذهبی و فرهنگ عاشورا به بحث انتظار و بحث غدیر توجه ویژه شود.
وی ادامه داد: برای جذب حداکثری باید با اخلاق پیامبرگونه وارد شد؛ چرا که متانت و ادب در گفتار عامل بسیار مهم و تعیین‌کننده‏ ای است

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان بیان کرد: باید در مواجهه با افکار مخالف و جناح فکری مقابل برخورد مؤدبانه صورت گیرد؛ چون گاهی اوقات در ادبیات بعضی‌‏ها عباراتی استفاده می‏‌شود که دور از شأن جایگاه فرد گوینده است و این‌گونه سخن گفتن علیه مخالفان و جناح مقابل کار درستی نیست.

شکری خاطرنشان کرد: اگر در این حوزه‌‏ها بخواهیم وارد شویم؛ باید توجه داشته باشیم که اساس دین اسلام اخلاق‌مداری است.

وی افزود: انس با قرآن و ارتباط مستمر با کلام خدا و استمرار رابطه با بسیج و بسیجیان که اکنون وجود دارد، باید تقویت شود.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان همچنین گفت: پاسدار بودن بازنشستگی ندارد؛ چرا که شما پاسدارها  ارزش‌‏های دین هستید و ارزش‌‏های دین در هیچ زمانی قائل به نسبیت اخلاق نیست؛ اخلاق مطلق است، ارزش‏های اخلاقی مطلقند و این‌ها به بلندای تاریخ می‏ مانند.

شکری اظهار کرد: اجر بزرگ را در میدان، خداوند تبارک و تعالی به شما عنایت کرده است؛ شما که از میدان جنگ با دشمنان دین در میدان نبرد و جنگ سخت سربلند بیرون آمدید و این مدال افتخار بر سر شما است.

وی افزود: هیچ انسانی بدون آزمون و امتحان به جایی نمی‌‏رسد؛ خدا می‌فرماید ما شما را می‏‌آزماییم در بحران‏‌ها، در شرایط سخت و خیلی‏‌ها در آزمون مردود می‌شوند؛ ولی شما از جمله افرادی هستید که در این آزمون سربلند بیرون آمدید.

مسئول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان بیان کرد: شما در دوران سخت و غربت و تنهایی در این صحنه‌‏ها حضور پیدا کردید؛ این دومین امتیاز و هدیه خدا به شما ایثارگران است.

شکری ادامه داد: شما تثبیت کردید اهل جهاد در راه خدایید و تاج مجاهد خدا بر سر شما قرار دارد.

وی افزود: هر روز ارزش‌‏ها مورد اجر قرار بگیرند؛ البته در جنگ نرم باز شما پیشتازان جنگ سخت مقدم هستید؛ چرا که هم توان و قدرت روحی و هم اعتقاد و باور شما مضاعف است.


 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار