کد خبر: 664841
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۲۰
وقتی «برج ساعت» بالای سر کعبه عَلم شد، هیچ صدایی از جهان اسلام برنخاست که چرا حریم خانه‌ی خدا حفظ نشده است؛ عربستان تا حدود چهار سال دیگر، ساخت‌وسازهای اطراف کعبه را ادامه خواهد داد و تا آن‌وقت باید چنگال‌های جرثقیل‌ها را بر سر «بیت عتیق» تحمل کرد.

خبرگزاری ایسنا: طرح توسعه‌ی مسجدالحرام در مکه از حدود هفت سال پیش آغاز شد تا ظرفیت این مسجد به پنج‌میلیون نفر افزایش یابد. کلنگ توسعه نخستین‌بار با احداث برج ساعت کوبیده شد، بعد هم فاز نخست با توسعه‌ی سعی صفا و مروه ادامه پیدا کرد که همزمان بود با تخریب اطراف مسجدالحرام برای ساخت هتل‌های مدرن‌تر و بلندتر!

حدود یک سالی هم است که بخش دیگری از ساخت‌وسازها با تخریب قسمت‌هایی از صحن و مطاف مسجدالحرام آغاز شده که سازه‌ای جدید با عنوان «پل معلق» جایگزین موقت مطاف اصلی شده و مدتی است کعبه را کاملا محصور کرده،‌ آن‌چنان که دیگر، خانه‌ی خدا سخت دیده می‌شود.

سازه، هم‌تراز با ارتفاع کعبه است و مانع دید مستقیم طواف‌کنندگان و نمازگزاران در حیاط اصلی می‌شود، هرچند در حج سال پیش که زائران با این صحنه‌ی آزاردهنده مواجه شدند و به آن اعتراض کردند و صدای این اعتراض و تعجب‌ها نسبت به طرح دولت عربستان به برخی رسانه‌های غربی هم کشیده شد؛ اما مقامات عربستان و حتی کشورهای اسلامی، این سازه‌های هرچند آزاردهنده را موقتی اعلام می‌کنند و ساخت‌وسازها را به‌خاطر افزایش جمعیت در جهان اسلام، لازم می‌دانند و همین باعث شده، همه با طرح دولت عربستان برای توسعه‌ی مسجدالحرام همسو و همراه باشند. طرحی که توجه‌ها را از کعبه به سمت ساختمان‌هایی بلند تغییر می‌دهد.

کعبه این روزها در میان پل معلق و چنگال‌های جرثقیل‌ها که بیشتر از هر چیزی توجه زائران را جلب می‌کند، کاملا محصور شده است!

خانه خدا را از پشت حصار ببینید + عکس

خانه خدا را از پشت حصار ببینید + عکس

خانه خدا را از پشت حصار ببینید + عکس

خانه خدا را از پشت حصار ببینید + عکس

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار