کد خبر: 664096
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۹
رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون به دلیل سکته مجدد دچار برخی مشکلات جسمی شده و از مردم می‌خواهد برای بهبودی وی دعا کنند.
مهر: رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون درباره آخرین وضعیت جسمانی اش به مهر گفت: به تازگی دوباره سکته کردم که این امر باعث اختلال در راه رفتن و تعادلم شده است و دست چپم کمی آسیب دیده که نمی توانم به راحتی آن را تکان دهم.

وی ادامه داد: این عارضه روی حنجره و صدایم هم تاثیر گذاشته و در حال حاضر نمی‌توانم به فعالیت هایم در زمینه موسیقی بپردازم.

بازیگر فیلم «بوتیک» درباره تازه ترین فعالیتش گفت: آخرین کاری که در آن حضور داشتم سریال «مدینه» به کارگردانی سیروس مقدم بود که آن هم به دلیل حال خراب و وضعیت آشفته ای که داشتم نتوانستم در بیشتر از دو سکانس حضور داشته باشم و پروژه را همراهی کنم.

این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه این روزها در منزل مشغول استراحت است، بیان کرد: توانایی انجام دادن برخی از کارها را ندارم و از مردم می خواهم که برای سلامتی‌ام دعا کنند تا بتوانم دوباره فعالیت های خود را در زمینه سینما، تلویزیون و موسیقی دنبال کنم.

رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون چندی پیش دچار سکته مغزی شد که این اتفاق وی را مدتی خانه‌نشین کرد.

او به تازگی در سریال «مدینه» به کارگردانی سیروس مقدم که در ماه رمضان پخش شد به ایفای نقش پرداخت و دو فیلم سینمایی از جمله فیلم «چهار باندی» به کارگردانی محمد جعفر باقری نیا را در نوبت اکران دارد.

گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری مهر برای این بازیگر سینمای ایران آرزوی سلامتی دارد.
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ماشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
0
0
طنین سرود ایران ایران این هنرمند عزیز در دلهای همه مردم است. آرزوی باز گشت سلامتی کامل برای این بزرگ هنر مند را داریم.
محمود
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۲
0
0
اميدوارم خداوند تمام مريضان اسلام بخصوص جانبازان عزيز شيميايي و جناب رويگري را شفاي عاجل عنايت فرمايد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار