کد خبر: 663724
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۲
فرمانده ناجا:
در برخي از كنسرت‌هاي موسيقي، صحنه‌آرايي بيشتر شبيه ديسكو است و خواننده براي ايجاد هيجان، حاضران را به زدن كف و سوت يا ايجاد موج مكزيكي دعوت مي‌كند كه اين رفتارها در شأن هنر نيست.
فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه هيچ طرحي براي تفكيك جنسيتي در كنسرت‌ها نداريم، گفت: در برخي از كنسرت‌هاي موسيقي، صحنه‌آرايي بيشتر شبيه ديسكو است و خواننده براي ايجاد هيجان، حاضران را به زدن كف و سوت يا ايجاد موج مكزيكي دعوت مي‌كند كه اين رفتارها در شأن هنر نيست.
 
   تعامل با اقشار مردم
سردار اسماعيل احمدي‌مقدم روز گذشته در مراسم پاسداشت روز خبرنگار گفت: نيروي انتظامي از جمله سازمان‌هايي است كه از يك سو زير نظر نيروهاي مسلح و از سوي ديگر رابط دستگاه قضايي و همچنين مجري قانون به شمار مي‌آيد. البته نيروي انتظامي با نمايندگان مردم و همچنين اقشار مختلف مردم كه مهم‌ترين بخش‌ها هستند، تعامل دارد و علت اصلي تعامل ناجا با ساير دستگاه‌ها به دليل تعامل با اقشار مردم است. احمدي مقدم با اشاره به تغيير رويكرد ناجا از اعمالي به اعلامي گفت: اين رويكرد در دولت تدبير و اميد تغيير كرده كه البته اثربخش بوده است.
 
  درباره موضوع تفكيك جنسيتي
در خصوص بحث تفكيك جنسيتي در مراكز برگزاري كنسرت‌ها و موسيقي چنين بخشنامه‌هايي نداريم. وظيفه نيروي انتظامي در دادن مجوز برگزاري كنسرت، فقط صلاحيت ترافيكي و انتظامي نيست و نظر وزير كشور اين بود كه برگزاركنندگان براي تأمين امنيت اينگونه مراسم‌ها تدبير كنند. وي ادامه داد: سال قبل كنسرتي در پايتخت برگزار شد كه اين موازين را رعايت نكردند و ما به آنها تذكر داديم، فيلم آن كنسرت را هم براي وزير ارشاد ارسال كرديم. وي ادامه داد: در برخي از كنسرت‌هاي موسيقي، صحنه‌آرايي بيشتر شبيه ديسكو است و خواننده براي ايجاد هيجان حاضران را به زدن كف و سوت يا ايجاد موج مكزيكي دعوت مي‌كند كه اين رفتارها در شأن هنر نيست.

    مهندسي رسانه‌اي
وي با ابراز تعجب از نسبت دادن طرح تفكيك جنسيتي به ناجا گفت: من اعلام كردم كه در اين راستا جوابي ندهيد چراكه ممكن است جريان رسانه‌اي اين ادعا را به بحث تفكيك جنسيتي در شهرداري بچسباند و اين در حالي است كه من اطلاعي از اتفاقات شهرداري ندارم اما اين مهندسي رسانه‌اي تلاش مي‌كند كه اين موارد را به هم ربط دهد.
فرمانده ناجا در ادامه گفت: سال اول دولت احمدي‌نژاد، موضوعاتي در خصوص حضور زنان در ورزشگاه مطرح شد و مراجع و رهبر معظم انقلاب آن را تأييد نكردند. سپس شاهد حضور زنان در مسابقات بسكتبال و واليبال بوديم كه بعد مشخص شد حضور مختلط زنان در تمام ورزشگاه‌ها ممنوع است.
 
   تفكيك جنسيتي سياست ما نيست
احمدي مقدم تأكيد كرد: تفكيك جنسيتي سياست ما نيست اما وقتي در باغي زن و مردي به صورت مختلط مي‌رقصند، پليس ورود مي‌كند زيرا صاحب باغ پيش از برگزاري مراسم مجوز گرفته و تعهد داده كه در مكان عمومي اختلاط نباشد. وي با اشاره به برخي لشكركشي‌هاي رسانه‌اي گفت: وقتي در مورد خودرويي اظهارنظر مي‌كنيم خودروسازها لشكركشي مي‌كنند اما بايد بدانند ما عقب نمي‌نشينيم. در مورد اتوبوس اسكانيا حتي يكي از نمايندگان مجلس مدعي شد ما را به مجلس مي‌كشاند كه چرا جلوي شماره‌گذاري اين خودرو را گرفته‌ايم. جالب است كه هر موقع اين افراد حرف مي‌زدند، فردايش يكي از اين خودروها آتش مي‌گرفت. ما با كسي عناد نداريم و قانون را اجرا مي‌كنيم. اين خودروساز نيز نقص خودرواش را متوجه شد و تعهد كرد اين نقايص را برطرف كند.

   درباره مسدود شدن يك سايت خبري
فرمانده ناجا در مورد اتفاق مسدود شدن يكي از سايت‌هاي خبري پربازديد گفت: مراتب به پليس فتاي تهران بزرگ اطلاع داده شد و عنوان كرديم كه شما حق نداشتيد از اين سايت شكايت كنيد و بايد پيگيري اين موضوع از طريق معاونت حقوقي انجام گيرد.

    گشت امنيت اخلاقي
رئيس پليس كشور در پاسخ به سؤال خبرنگاري در خصوص گشت امنيت اخلاقي و طرح دريا گفت: خوشبختانه در اين طرح ميزان دستگيري‌ها كاهش يافته اما ميزان تذكرات افزايش يافته است. در اين طرح نيز 400 نيروي نجات غريق با استفاده از قايق‌ها فعال هستند، ضمن اينكه سعي كرديم از لباس پليس در اجراي اين طرح استفاده نكنيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار