کد خبر: 663389
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۷
شوك به بازار ميوه با حذف دلال‌ها
سازمان تعزيرات حكومتي براي ساماندهي عرضه ميوه، دلال‌هاي ميادين مركزي ميوه و تره‌بار را قلع و قمع كرد كه اين امر باعث افزايش موقت قيمت ميوه در روز شنبه در ميادين ميوه و تره‌بار شد.
در پي افزايش شديد قيمت ميوه در تهران و ساير شهرستان‌ها، سازمان تعزيرات بامداد پنج‌‌‌شنبه در اقدامي براي حذف واسطه‌ها و ساماندهي بازار ميادين مركزي ميوه و تره‌بار، دلال‌هاي اين ميدان را جمع‌آوري كرد. در اين خصوص رئيس اتحاديه سراسري بارفروشان ميوه و تره‌بار در گفت‌وگو با ايانا گفت: از روز پنج‌شنبه تعزيرات تمامي دلال‌هاي ميادين ميوه و تره‌بار را جمع‌آوري كرد و در واقع حلقه‌اي از واسطه‌هاي موجود در بازار را از بين برد.
حسين مهاجران افزود: اين واسطه‌ها حاشيه‌هاي حجره‌هاي ميادين مركزي ميوه و تره‌بار ميدان مركزي را از بارفروشان اجاره كرده بودند و ميوه و تره‌بار را از طريق واسطه به فروش مي‌رسانند، به‌طوري كه در جلوي هر حجره 2 تا 9 نفر واسطه حضور داشتند.
رئيس اتحاديه سراسري بارفروشان ميوه و تره‌بار خاطرنشان كرد: از آنجا كه توزيع ميوه و تره‌بار خرده‌فروش‌ها توسط دلال‌ها انجام مي‌شد با حذف اين واسطه‌ها امروز مشكلاتي در توزيع ايجاد شد و برخي بارفروشان محصول خود را بر‌خلاف نرخ مصوب ارائه كردند كه اين قيمت ميوه را در ميادين ميوه و تره‌بار بالا برد.
مهاجران تصريح كرد: ثبات عرضه و تقاضاي ميوه در ميادين نياز به يك فرصت كوتاه دارد و اميد مي‌رود كه از روز يك‌شنبه شاهد اين امر باشيم.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار