کد خبر: 663157
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۳
پزشکان بيمارستان دکتر شيخ مشهد اعلام آمادگي کردند
اعضاء هیئت‌علمی، متخصصان و پزشکان بیمارستان دکتر شیخ از مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با صدور بیانیه‌ای ضمن حمایت از مردم بی‌دفاع و مظلوم غزه و محکوم کردن کشتار بی‌رحمانه مردم این منطقه، آمادگی خود را برای مداوا و درمان کودکان غزه اعلام کردند.

به گزارش وب دا، در بخشی از این بیانیه آمده است:‌ بازهم فریاد جان‌سوز کودکان غزه وجود ما را مالامال از خشم کرده و کینه و نفرت را به اوج رسانده است.

بر کسی پوشیده نیست که غزهٔ امروز، مظلوم‌تر از همیشه، فجیع‌ترین ستم‌ها را تحمل می‌کند؛ این اقدامات سازمان‌یافته و کشتار وسیع مردم غیرنظامی وزنان و کودکان بی‌گناه مصداق بارز نسل‌کشی و جنایت علیه بشریت محسوب می‌شود

روزهایی که خیلی از مردم مظلوم آن دیار با کمترین امکانات ممکن در مقابل ارتشِ تا بن دندان مسلح کفار، مقاومت کرده و هرروز شاهد پرپر شدن کودکان و  زنان بی‌گناهی است که جرمشان "تن ندادن به ذلت " است.

ما متخصصین و پزشکان بیمارستان کودکان دکتر شیخ، حملات وحشیانه به کودکان بی‌گناه فلسطین "غزه" را به‌شدت محکوم می‌کنیم و آمادگی خود را جهت اعزام به غزه برای درمان کودکان مظلوم فلسطین و همچنین پذیرش این کودکان معصوم در این مرکز جهت مداوا و درمان اعلام می‌داریم.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار