کد خبر: 662565
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۳
مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری از افتتاح چهار پاسگاه محیط‌بانی در این استان در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

سعید یوسف‌پور گفت: پاسگاه محیط‌بانی منطقه حفاظت شده هلن، پاسگاه محیط‌بانی منطقه حفاظت شده سبزکوه، پاسگاه محیط‌بانی منطقه حفاظت شده تالاب گندمان و پاسگاه محیط‌بانی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد از جمله این پاسگاه‌ها هستند.

وی ادامه داد: مرمت و بازسازی پاسگاه منطقه حفاظت شده زاینده‌رود که از نظر سیاسی اجتماعی از نقاط کلیدی این استان است را آغاز کرده‌ایم که در سال آینده مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: پاسگاه محیط‌بانی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد مرمت کامل شده و در این زمینه نگرانی‌های ما تقریبا برطرف شده و همچنین در دو پاسگاه و موزه تاریخی طبیعی این استان عملیات گاز‌رسانی به طور کامل انجام گرفته است.

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: برای نخستین‌بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران 13 گونه پرنده در تالاب بین‌المللی گندمان زاد و ولد داشته‌اند که این نوید روزهای خوبی را برای این منطقه می‌دهد.

وی تصریح کرد: تالاب بین‌المللی چغاخور به عنوان شش تالاب برتر کشور در طرح بین‌المللی حفاظت از تالاب‌های کشور قرار گرفته است.

یوسف‌پور تاکید کرد: در سال گذشته استان چهارمحال و بختیاری نخستین استانی بود که همایش مدارس محیط‌بانی را در شهرستان بروجن اجرا کرد و این ایده ما بود که در سال جاری در شرف اجرا شدن در سراسر کشور است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار