كيلور ناواس به طور رسمي به رئال مادريد پيوست. سنگربان تيم ملي كاستاريكا پس از درخشش در جام جهاني 2014 توجه تيمهاي زيادي را به خود جلب كرد تا اينكه كهكشانيها زودتر از سايرين دست به كار شدند و ناواس را به برنابئو بردند. كيلور 27 ساله در برزيل به آرزوهايش رسيد.
حضور او در چارچوب دروازه تيم ملي كاستاريكا به عنوان دروازهبان شماره يك موجب شد تا ناواس را همه ببينند، خروجهاي موفق و عملكرد شش دانگاش زمينه درخشش ناواس را فراهم كرد. يكي از دلايل موفقيت كاستاريكا در جام بيستم كسي نبود جز دروازهبان جديد رئال. بدون شك اگر ناواس از دروازهاش جسورانه دفاع نميكرد كاستاريكا تا مرحله يك چهارم نهايي بالا نميآمد. بازيكن پيشين لوانته با قراردادي شش ساله به ارزش 10 ميليون يورو به اسپانيا سفر كرده است.
نبرد با ايكر
ناواس اهداف بزرگي از آمدن به سانتياگو برنابئو در سر دارد. اين بازيكن در شرايطي پيراهن رئال را به تن ميكند كه دو رقيب اصلي سد راه او براي ايستادن در دروازه هستند؛ ديه گو لوپز و ايكر كاسياس. در خصوص لوپز حساسيتهاي زيادي وجود ندارد اما در مورد ايكر شرايط جور ديگري است. بسياري معتقدند خريد ناواس از سوي سران رئال، كاسياس را بيش از پيش به درهاي خروجي اين باشگاه نزديك كرده، تا آنجا كه حتي بحث جدايي كاسياس نيز مطرح شد. اگرچه هنوز وضعيت كاسياس مشخص نيست اما كارلو آنچلوتي در تلاش است تا آتش زير خاكستري را كه پس از اين انتقال به وجود آمده از بين ببرد. كارلتو صراحتاً اعلام كرده در بازي هفته آينده سوپر جام اروپا كاسياس درون دروازه ميايستد. ديدار رئال و سويا سهشنبه آينده در ورزشگاه كارديف برگزار ميشود.
كار سختي در پيش دارم
خريد تازه قوهاي سفيد بهتر از هر كسي ميداند براي موفقيت در رئال چه كار سختي در پيش دارد: خيلي سخت است كه بازيكن شماره يك رئال شوي. بايد سخت تلاش و تواناييهايم را ثابت كنم. ناواس اهدافش را اينگونه تشريح كرد: تمام تلاشم را ميكنم تا به اهدافم برسم. از اينكه با رئال قرارداد بستم به خودم ميبالم. قطعاً از بازي در كنار بهترين بازيكنان جهان چيزهاي زيادي خواهم آموخت. بايد قدر فرصتي را كه نصيبم شده را بدانم. ما يك تيم متحد هستيم و متحد هم ميمانيم.